Obavijesti

Show

Komentari 0

'Westworld': Koje su najluđe teorije koje su fanovi osmislili?

'Westworld': Koje su najluđe teorije koje su fanovi osmislili?
6

'Westworld' se svakom epizodom sve više zahuktava te se postavlja sve više pitanja o radnji, likovima, pa čak i vremenskom razdoblju u kojem se serija odvija. A fanovi osmišljaju teorije...

VIDEO

U seriji 'Westworld' stvari su postale donekle jasnije nakon prve četiri epizode, no umovi Jonathana Nolana i Lise Joy nas i dalje vuku sve dublje u ovu znanstveno-fantastičnu zečju rupu. Serija se sa svakom epizodom sve više zahuktava pa se postavljaju mnoga pitanja o radnji, likovima, a čak i vremenskom razdoblju u kojem se serija odvija.

Upravo zbog toga smo odlučili malo maštati te okupiti najluđe teorije o 'Westworldu' koje smo do sada mogli pročitati na internetu. Naravno, imajte na umu da u nastavku slijede spojleri iz svih do sada prikazanih epizoda.

Čovjek u crnom je Arnold

OK, ovu je teoriju donekle pobio sam 'Man in Black' u posljednjoj epizodi kada je rekao da je Arnold jedini gost koji je umro u parku, no... zapravo nismo sigurni je li to što kaže doista istina. Postoji teorija da Arnold zapravo nije mrtav, te da hoda po parku i druži se s Domaćinima. Zašto? Zato što Arnold želi probuditi svijest u Domaćinima, a Ford mu to dopušta te upravo zato 'MiB' ima toliku slobodu.

Bernard je Domaćin stvoren prema Arnoldu

Postoje pričanja kako je Bernard stvoren prema Fordovom (navodno) mrtvom poslovnom partneru Arnoldu, a obzirom da ima svoju 'pozadinsku priču', baš kao i svi Domaćini izuzev ljudi, to bi mogao biti dokaz za to. Mrtvi sin Bernarda tjera u neprestanu tugu, što ga zadržava u iluziji da je doista čovjek.

Serija je smještena u različite vremenske periode

Jesu li 'Man in Black' i Billy ista osoba? Kako neki tvrde, Doloresino buđenje moglo bi voditi do katastrofe koja se dogodila 'pred 30 godina', a Billyjeva zanimljiva prošlost s Dolores mogla bi biti povezana s njegovom ulogom u seriji. Na kraju krajeva, pomalo je čudno da Dolores provodi toliko vremena razgovarajući s Billyjem izvan svoje narativne petlje.

Arnold nikada nije ni postojao

Ova teorija sugerira da je Arnold Domaćin koji je počeo buditi druge Domaćine - pred 30 godina. Nakon tih katastrofalnih događaja, on i ostali Domaćini trebali su biti reprogramirani, što bi objasnilo zašto Bernard nije čuo za Arnolda, te zašto Ford Domaćine inzistira tretirati kao robote.

Ostatak najluđih Westworld teorija donosi IGN Adria.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode