Obavijesti

Show

Komentari 6

Will Smith 'naučio' Beyonce da bude ljubazna prema fanovima

Will Smith 'naučio' Beyonce da bude ljubazna prema fanovima
11

Otkako je Beyonce počela graditi samostalnu karijeru, nizala je brojne glazbene uspjehe. Njezina pjesma 'Halo', koju je snimila prije osam godina. Beyonce, koju nazivaju 'Queen B', ima brojne obožavatelje

VIDEO

Američka pjevačica Beyonce danas slavi 37. rođendan, a upravo joj je četiri najdraži broj. Njezin suprug, reper Jay-Z (48) rođen je 4. prosinca, vjenčali su se 4. travnja, majka pjevačice Tina Knowles (64) rođena je 4. siječnja, a njezin četvrti album nosi naziv '4'. 

Glazbom se bavi još od djetinjstva. Otac Matthew Knowles (66), njezin nekadašnji menadžer, tjerao ju je dok je bila dijete da trči i pjeva u isto vrijeme. Sa samo devet godina počela je pjevati u ženskoj grupi 'Girl's Tyme' čiji su prvotni sastav činile ona, Kelly Rowland (37), te LaTavia Robertson (36) i LeToya Luckett (37) koje su bend napustile zbog neslaganja s Beyonceinim ocem.

Zatim su se pridružile Michelle Williams (37), te Farrah Franklin (37) koja je ubrzo napustila grupu. Kelly, Michelle i Beyonce promijenile su naziv grupe u 'Destiny's Child', a zajedno su nastupale do 2006. kada su odlučile da će svaka sama pjevati. 

2015 Costume Institue Gala Benefit

Otkako je Beyonce počela graditi samostalnu karijeru, nizala je brojne glazbene uspjehe. Njezina pjesma 'Halo', koju je snimila prije osam godina. Beyonce, koju nazivaju 'Queen B', ima brojne obožavatelje diljem svijeta prema kojima je uvijek ljubazna, a to je naučila od Willa Smitha (49) koji joj je u mnogim stvarima uzor. 

FILE PHOTO: Singer-Songwriter Knowles arrives at the Met Gala in New York

Dok je bila mlađa, zauzela je mjesto na listi najbogatijih poznatih osoba ispod 30 godina, a njezino bogatstvo procijenjivalo se na 80 milijuna dolara. 

Prošle godine, rođendan je proslavila sa suprugom u Philadelphiji gdje je on imao koncert. Zlatno-crna rođendanska torta koju je reper naručio pekla se dva dana, a koštala je više od 20 tisuća kuna. Istog dana, pjevačica je primila vijest da će na Sveučilištu u Kopenhagenu studenti moći upisati kolegij ‘Beyonce, Gender and Race’, na kojem će se analizirati njezine pjesme i spotovi, a raspravljat će o rasi i seksualnosti. 

Beyonce i Jay-Z u braku su od 2008., a zajedno imaju blizance Rumi i Sira (1), te kći Blue Ivy (6). Djecu čuva šest dadilja, a svaka od njih godišnje ima plaću 100 tisuća dolara (oko 630 tisuća kuna). 

VIDI OVO! KVIZ: Jesi li Severina ili Jelena Rozga?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni