Show

Komentari 0

William i Harry konačno opet razgovarali, braću je 'spojio' uspjeh nogometaša Engleske

William i Harry konačno opet razgovarali, braću je 'spojio' uspjeh nogometaša Engleske

Braća su posljednjih dana bila prisiljena stupiti u kontakt zbog svečanosti koja će se održati upravo danas, a to je otkrivanje spomenika u čast njihovoj pokojnoj majci, princezi Diani

Pobjeda Engleske na Europskom nogometnom prvenstvu nije izgleda razveselila samo navijače već i članove kraljevske obitelji pa i pomogla u njihovim pomalo 'zategnutim' odnosima. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Naime, otkako su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa objavili odlazak u Kanadu pa SAD, princ William (39)  i princ Harry (36) jedva su razmijenili koju riječ. Njihovom odnosu dodatno je narušio i šokantni intervju s Oprah Winfrey (67) u kojem su Harry i supruga Meghan Markle (39) iznijeli ozbiljne optužbe na račun kraljevske obitelji. 

Ipak, braća su posljednjih dana bila prisiljena stupiti u kontakt zbog svečanosti koja će se održati upravo danas, a to je otkrivanje spomenika u čast njihovoj pokojnoj majci, princezi Diani

Kako pišu britanski mediji, braća su tijekom dogovora razmijenili i nekoliko poruka nevezanih za svečanost. 

Prinčevi su nakon pobijede Engleske nad Njemačkom međusobno prokomentirali utakmicu. 

Izvor smatra da je to još daleko od sveobuhvatnog zbližavanja braće no, ono je svakako jedan od pozitivnih znakova u njihovom odnosu. 

- Među njima još uvijek stvari ne stoje dobro, ali očito je došlo do razmjene poruka, posebno o nogometu, što je korak u dobrom smjeru, makar to samo bilo u čast njihove majke - rekao je izvor za Daily Mail. 

Podsjetimo, princ William kao predsjednik Nogometnog saveza, sa suprugom Kate Middleton (39) i najstarijim sinom pomno je pratio utakmicu na tribinama te se u opuštenoj atmosferi veselio golovima svog tima na Wembleyu.

Izvori s dvora otkrili su za britanske medije i kako je princu Harryju rečeno, od strane kraljevske obitelji, da se nadaju ponovnom susretu s malenim Archiejem.

Vjeruje se da su vojvode od Cambridgea bebu Archieja vidjeli samo jednom ili dva puta od njegova rođenja. 

Podsjetimo, otkrivanje kipa princeze Diane bit će upriličeno upravo na njezin 60. rođendan, iako je prvotno bilo zakazano za 2017. godinu što bi obilježilo 20 godina od njezine smrti. Mnogi smatraju da je ova svečanost odgođena zbog narušenih odnosa izmešu braće. 

Već je poznato da je princ William razočaran i ljut na princa Harryja zbog načina na koji je okarakterizirao vlastitu obitelj odnosno cijelu monarhiju no, nije poznato hoće li se braća ikada pomiriti ili bar uspjeti vratiti privid bliskosti koju su nekada imali. 

- Odluka Harryja i Meghan da spale toliko mostova iza sebe i iznesu tako strašne optužbe protiv svoje obitelji u onom sramotnom intervjuu s Oprah, znajući da nikad neće imati mogućnost braniti se, uzela je danak. Ono malo povjerenja bilo je istinski uništeno - dodao je izvor. 

Loše obiteljske odnose, za sada, mogu popraviti samo njihova djeca. Maleni prinčevi i princeze su jedini koji će, kada odrastu, imati izbor u stvaranju nekakvog odnosa na daljinu.

- Bila bi velika šteta da Archie i Lilibet zapravo nikad ne upoznaju Georgea, Charlotte i Louisa - zaključio je izvor blizak obitelji. 

Najčitaniji članci