Obavijesti

Show

Komentari 51

William i Kate su tužili Closer: Postoji još intimnih fotki para

William i Kate su tužili Closer: Postoji još intimnih fotki para
4

BEZ GRIŽNJE SAVJESTI Urednica francuskog časopisa Closer koji je objavio fotografije vojvotkinje u toplesu izjavila je kako postoje još intimnije fotografije para

VIDEO

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea podigli su tužbu zbog povrede privatnosti protiv francuskog časopisa Closer zbog objavljivanja fotografija na kojima je vojvotkinja u toplesu.

I dok William i Kate žele spriječiti daljnje objavljivanje fotografija, one su osvanule u nekoliko američkih celebrity časopisa.

- St. James palača potvrđuje da su vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea pokrenuli sudski spor zbog kršenja privatnosti protiv francuskog časopisa Closer - stoji u kratkom priopćenju.

Fotografije su snimljene prošli tjedan tijekom njihovog trodnevnog odmora u Provansi u ljetovalištu koji je u vlasništvu Viscounta Linleyja, kraljičina rođaka. William i Kate mislili su kako će imati potpunu privatnost prije odlaska na turneju po Aziji.

- Prvo ročište održat će se u ponedjeljak. William i Kate ne moraju biti prisutni, predstavljat će ih odvjetnik s drugim pripadnicima pravnog tima - otkrio je izvor. 

Urednica časopisa bi mogla završiti u zatvoru

Urednica časopisa, Laurence Pieau, mogla bi dobiti godinu dana zatvora i maksimalnu novčanu kaznu od 45.000 eura, odnosno, oko 340 tisuća kuna jer Francuska ima vrlo stroge zakone koji se tiču zaštite privatnosti. Zabranjeno je objavljivati podatke o nečijem privatnom životu, fotografirati ga ili objavljivati fotografije bez pristanka. Iznimka su jedino situacije u kojima postoji javni interes i to uglavnom ukoliko se radi o političarima.

- Ove fotografije nisu nimalo šokantne. Na njima je mlada žena koja se sunča u toplesu kao i milijuni žena koje vidimo na plažama. Ono što smo mi vidjeli na ovim fotografijama je mladi par koji se tek vjenčao, koji je zaljubljen i prekrasan. Kate je princeza 21.stoljeća - izjavila je urednica časopisa.

Dodaje da se terasa dvorca u kojem su odsjeli mogla vidjeti s ceste. 

- Nisu bili neoprezni, no nisu poduzeli nikakve posebne napore kako bi se sakrili  - pravdala se Laurence i dodala da ne zna koji časopis ne bi objavio takve fotografije da ih je imao.

'Fotografije nisu ponižavajuće, ne treba dramatizirati'

Smatra da se na fotografijama ne nalazi ništa ponižavajuće i misli da se zbog toga ne bi smjelo toliko dramatizirati.

- Ove fotografije će obići svijet. Sretni smo što ih imamo i mi nećemo biti jedini koji će ih objaviti. To su fotografije pune radosti, nisu ponižavajuće - zaključila je.

Ovo nije prvi put da je Kate pokrenula tužbu zbog povrede svoje privatnosti.

Dok je još bila Williamova djevojka, 2009. godine fotografirana je dok je igrala tenis tijekom božićnog odmora u Cornwallu. Dobila je sudski spor, oko 46 tisuća kuna odštete i ispriku od Rex Featuresa zbog povrede privatnosti.

Urednica se ne kaje: Postoje još intimnije fotografije para

- Neću skrivati činjenicu da postoje još intimnije fotografije para - rekla je urednica časopisa koji je u vlasništvu talijanske medijske grupacije Mondadori čija je vlasnica Marina Berlusconi, kći bivšeg talijanskog premijera Silvija Berlusconija.

Nije poznato kakav je utjecaj ona imala na objavljivanje fotografija. Umjesto da pokaže kajanje zbog boli koje je nanijela kraljevskom paru, Pieau je u brojnim TV intervjuima pokušala opravdati svoju odluku da časopis proda u što više primjeraka.

Osim toga na Twitteru je objavila statuse u kojima stoji da čitatelji mogu očekivati 'vruću verziju kraljevskih dragulja' te da bi mogli dobiti priliku da otkriju vrlo seksi snimke Kate i njezinog supruga. Francuska verzija časopisa pokrenuta je u lipnju 2005. godine. Glavni izvršni urednik Paul Keenan komentirao je da njegova tvrtka žali zbog objave 'nametljivih i uvredljivih fotografija'.

- Nismo imali kontrolu na uredničke odluke u francuskom Closeru - zaključio je sa žaljenjem. 

Talijanski časopis najavio da će u ponedjeljak objaviti fotografije golišave Kate

Talijanski časopis Chi najavio je kako će u ponedjeljak objaviti fotografije princeze Kate u toplesu koje je plasirao francuski Closer. Časopis će Williamovoj supruzi posvetiti 26 stranica časopisa pod naslovom 'Kraljica je gola'.

- To je stvar koja zaslužuje pažnju, jer na veoma prirodan način pokazuje svakodnevni život jednog veoma slavnog, mladog i modernog zaljubljenog para - kazao je urednik talijanskog časopisa Alfonso Signorini.

Oba časopisa objavljuje ista izdavačka kuća.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu