Obavijesti

Show

Komentari 98

Kate i Will tulumarili do jutra i požurili na romantični vikend

Kate i Will tulumarili do jutra i požurili na romantični vikend
6

U 11.30 ukrcali su se na helikopter i odletjeli na romantično vikend putovanje. Pravi medeni mjesec tek ih čeka, ovo je bio samo kratki odmor nakon divnog vjenčanja

VIDEO

Princ Charles (62) mladencima je u Buckinghamskoj palači priredio zabavu na koju su pozvali 600 najbližih prijatelja i članova obitelji. Nakon toga Mladenci su se zabavljali s 300 gostiju na zabavi u palači koju je organizirao princ Harry (26). Kate i William tulumarili su do kasno u noć, no to ih nije spriječilo da se oko 11.30 ukrcaju u helikopter i krenu na romantično vikend putovanje. Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea zamolili su medije da poštuju njihovu privatnost tijekom odmora. Ovo nije medeni mjesec, već samo vikend putovanje jer  Williama već u ponedjeljak čekaju obaveze u RAF-u. Vikend će provesti u Velikoj Britaniji na nepoznatoj lokaciji, a na medeni mjesec idu kasnije.

Britanski mediji nagađaju da je vojvoda od Camebridgea svoju suprugu odveo u Jordan, no potvrde s kraljevskog dvora još nema. 

Kraljevski štosevi

- Nadao sam se da će moj sin brinuti o meni do kraja života, no postalo mi je jasno da  od njega mogu očekivati samo da me, zajedno s invalidskim kolicima u koja će me smjestiti, gurne niz prvu liticu na koju naiđe - našalio se Princ Charles na zabavi.

Šale na račun mladoženje dio su britanske tradicije pa je Charles sinu tako 'spustio' par sočnih štoseva na račun ćelavljenja. Princ William (28) ocu je uzvratio zadirkujući ga da se deblja i da mu je opseg struka vidno veći iz dana u dan. 

Princ Harry najavio je da će brata zezati zato što ćelavi, no razmišljao je da ublaži svoj govor zbog njihove bake, kraljice Elizabette II. (85). Kako kraljica nije došla na zabavu koju je organizirao princ Charles, Harry si je mogao dati oduška i nasmijao je sve okupljene. 

- Bio je zabavan i zezao je brata, no istovremeno je bio jako pristojan. Kad je završio s govorom svima nam je bilo žao, htjeli smo da nastavi pričati - rekao je jedan od gostiju.

Uz to što je zezao brata, Harry je pohvalio Pippu da je jako lijepa.

I za zabavu u Buckinghamskoj palači Kate (29) izabrala je haljinu koju je dizajnirala Sarah Burton. Obukla je bijelu elegantnu haljinu od satena s otkrivenim ramenima i pasicom u koju su ušiveni dijamanti. 

Zasjenila mladenku

Mladenkina sestra, Pippa Middleton (27), iz bijele haljine koju je nosila na svadbenoj ceremoniji u crkvi, presvukla se u dugu haljinu smaragdno zelene boje s dubokim dekolteom. Haljinu je dizajnirala Alice Temperley. Svojim je stajlingom plijenila poglede i u crkvi u na zabavi. Hvalili su je kako dobro izgleda, a bilo je i onih koji su smatrali da je uspjela zasjeniti i samu mladenku. 

Carole Middleton za zabavu je izabrala crnu haljinu s otvorenim leđima i dekolteom, a Camilla je obukla pastelno plavu haljinu koju je dizajnirala Anna Valentine. Camilla je bila zakopčana do grla.

Slanina i kobasice usred noći

Princ Harry iz svečane vojne odore uskočio je u crno odijelo. Inzistirao je da kuhari pripreme sendviče od slanine i kobasica te sladoled kako gosti ne bi ogladnjeli usred noći. Sa zabave je otišao u tri ujutro i to bez leptir kravate s kojom je došao. Nije vozio sam, već je s još nekoliko najupornijih 'partijanera' otišao s minibusom. S njim se odvezao i mladenkin brat James Middleton. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 98
VIDEO

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl

Domenica za 24sata progovorila o dečku i trudnoći Hane Huljić: 'Sretna sam zbog nje i Graše...'
RAZGOVOR S PJEVAČICOM

Domenica za 24sata progovorila o dečku i trudnoći Hane Huljić: 'Sretna sam zbog nje i Graše...'

Veloluška pjevačica nedavno je izbacila singl 'Prva ljubav, prva bol', a za 24sata pričala je o nastanku pjesme, odnosu s Huljićima i zašto 'krije' momka od očiju javnosti
Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'
OTKAZALI JOJ I KONCERT

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'

Pjevačica je podijelila tekst koji je izazvao burne reakcije javnosti