Obavijesti

Show

Komentari 1

Willisu bivša žena čestitala 66. rođendan: 'Jedinstven si, BW!'

Willisu bivša žena čestitala  66. rođendan: 'Jedinstven si, BW!'
6

U velikoj objavi koju je podijelila na Instagramu, Demi Moore je napisala da 'slavi žene koje ju inspiriraju' uključujući i Heming Willis, sadašnju ženu Brucea Willisa

VIDEO

Bruce Willis (66) sa sadašnjom ženom Emmom Heming Willis ima dvoje djece i to kćeri Mabel Ray i Evelyn Penn. S bivšom suprugom Demi Moore ima tri kćeri: Rumer, Scout i Tallulah, a svi skupa čine sretu "izmiješanu obitelj". Barem tako Demi kaže.

POGLEDAJTE VIDEO: Demi pokazuje haljinu

Pokretanje videa...

00:30

Supruga glavnog glumca hit filmova Umri muški (Die Hard) Emma Heming Willis i njegova bivša supruga Demi Moore objavile su slatke čestitke za njegov rođendan.

Heming Willis (42) je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj ju suprug ljubi u nos.

- Sretan rođendan najvećoj ljubavi u mom životu. Ovaj momak je ušao u moj život i od tada ga je izokrenuo naglavačke i to nastavlja svaki dan - napisala je i dodala u šali da je to 'iscrpljujuće'. 

Kći Demi Moore pozirala je u donjem rublju: 'Tu si ista mama'
Kći Demi Moore pozirala je u donjem rublju: 'Tu si ista mama'

- On je najbolji čovjek kojeg znam i zahvaljujem svojim sretnim zvijezdama za njega svaki dan - završila je objavu.

Demi Moore je također čestitala rođendan svojem bivšem suprugu objavivši fotografiju na kojoj su Willis i njihove tri kćeri Rumer (32), Scout (29) i Tallulah (27) iz vremena kad je počela pandemija i kad su zajedno provodili vrijeme izolacije. 

- Sretan rođendan, BW! Jedinstven si! Tako sam zahvalna što dijelimo ove tri prekrasne djevojke izbog naših  izmiješanih obitelji - napisala je Demi. 

U dugoj objavi koju je podijelila na Instagramu Demi je napisala da 'slavi žene koje ju inspiriraju' uključujući i Heming Willis.

 - Vidim ju kao dio obitelji za koju sam ponosna da mi je i prijateljica. Naša djeca su sestre, a ipak ne postoji naziv za to što naša obiteljska povezanost svima nama znači - napisala je i dodala da su ujedinjene majke, sestre povezane u ovoj ludoj avanturi zvanoj život.

Bruce Willis i Demi Moore bili su najpopularniji holivudski par 90-ih, no brak ipak nije izdržao
Bruce Willis i Demi Moore bili su najpopularniji holivudski par 90-ih, no brak ipak nije izdržao

- Heming je predivna majka posvećena svojoj obitelji, nevjerojatno prekrasna žena i sad može dodati i poduzetnica na svoj životopis - napisala je na kraju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin