Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Woody Harrelson misteriozan: Problemi na setu se nastavili?

Lucasfilm nije bio sretan glumom koju je mladi Alden Ehrenreich pokazao na snimanju filma o mladom Hanu Solu. Stoga je sama predsjednica ove goleme tvrtke otpustila oba redatelja

Foto: Facebook/Screenshot
0 komentara

Woody Harrelson trenutačno promovira svoj novi film, 'Planet majmuna: Rat', no to ne znači da nije imao vremena dati i nekoliko komentara o snimanju filma o Hanu Solu. Iako je načelno izjavio da je sve sa snimanjem i filmom u redu, moguće je da nije sve tako.

U intervjuu je Solo bio opušten cijelo vrijeme, sve dok mu nije postavljeno pitanje o otpuštanju redatelja i novo pristigloj zamjeni. Tada se glumac malo uspravio i kiselo nasmijao.

- Možete se opustiti, očigledno je sila s nama - rekao je glumac.

Harrelson je zatim prasnuo u smijeh te je krenuo objašnjavati zašto voli raditi s redateljem Ronom Howardom ponovo.

- Ron je odličan. Zakon je. Takav je gospodin i toliko je pripremljen - izjavio je Woody.

Na pitanje o svojem radu s otpuštenim redateljima, Philom Lordom i Chrisom Millerom, Harrelson je imao jako kratak komentar.

- Volio sam Chrisa i Phila. Ali i dalje mislim da smo sada u sposobnim rukama - kratko je odbrusio Woody, završivši priču o tome.

Kako smo već pisali, Lucasfilm nije bio nimalo zadovoljan glumom koju je mladi Alden Ehrenreich pokazao na snimanju filma o mladom Hanu Solu. To je dovelo do toga da je sama predsjednica ove goleme tvrtke, Kathleen Kennedy, otpustila redatelje zbog tih problema. Problemi povezani Ehrenreichovom glumom su prema pričanjima bili toliki da je za potrebe snimanja unajmljen i pomoćnik koji bi mu pomagao na setu.

Foto: Twitter/Screenshot

Woody Harrelson nam uskoro dolazi u kina, u ulozi okrutnog Pukovnika u filmu 'Planet majmuna: Rat'. Treći film u serijalu o majmunima, u distribuciji Blitza, u kina stiže preksutra, 13. srpnja.

Tema: FILM

Message