Obavijesti

Show

Komentari 0

X-Bass Takeover: Festivalu Exit se priključio i UKF Music

X-Bass Takeover: Festivalu Exit se priključio i UKF Music
3

UKF i EXIT će ove godine na festivalu predstaviti glazbeni program pod imenom X-Bass Takeover. Na X-Bass Takeover pozornici će nastupati DJ Fresh i ostali

VIDEO

EXIT R:evoluciji se priključio i UKF Music, najveća i najznačajnija svjetska glazbena platforma, koja je posvećena širenju, predstavljanju i promoviranju svih apekata underground i bass glazbe. UKF i EXIT će ove godine na festivalu predstaviti glazbeni program pod imenom X-Bass Takeover. 

- EXIT je definitivno jedan od najutjecajnijih festivala današnjice. Velika nam je čast da smo s EXIT-om sklopili ovo ekskluzivno partnerstvo. UKF i EXIT dijele zajednički cilj, a to je da ujedine ljubitelje glazbe iz cijelog svijeta kako bi kreirali neponovljivo festivalsko iskustvo - rekla je Jenni Cochrane, direktorica UKF Music eventsa.

- S više od 3 milijuna sljedbenika i više od jedne milijarde pregleda na svojim Youtube kanalima, promovirajući najbolja i najaktualnija glazbena dostignuća koja su zaštitni znak ovog, inače energičnog glazbenog žanra, UKF Music predstavlja idealan izbor partnera koji će popularni “After 2“ program EXIT festivala podići na još viši nivo - kazao je Dragan Ambrozić, programski selektor glavne festivalske pozornice. 

Na X-Bass Takeover pozornici će nastupati DJ Fresh, jedan od najutjecajnijih svjetskih producenata i DJ-eva, te SkiSM, Dub Phizix i MC Strategy, The Prototypes, Brookes Brothers, Inspector Dubplate, kao i Friction i MC Linguistics. 

Aktualna cijena petodnevne ulaznice za predstojeći Exit festival iznosi 440,00 kn, dok ulaznica za festivalski kamp iznosi 200,00 kn i mogu se kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:  

Dallas Shop Zagreb, Tkalčićeva 7

Rockmark Zagreb, Berislavićeva 13

Dallas Shop Rijeka, Splitska 2a

Dallas Shop Split, Narodni trg 14

Dallas Shop Šibenik, Kralja Tomislava 4

Dallas Shop Rovinj, Carera 72

Dallas Shop Zadar, Široka ulica 2

ShoeBeDo Osijek, Avenue Mall, Ribarska

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu