Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

'X-Men: Apocalypse': Zašto svi ovi kadrovi nisu ostali u filmu?

Iako smo od 'X-Men: Apocalypse' ipak očekivali nešto više, ne možemo reći da smo otišli iz kina razočarani. A da smo u kinu i ove scene vidjeli, vjerojatno bismo otišli i dosta sretni

Foto: Twitter/Screenshot
0 komentara

'X-Men: Apocalypse' je u kinima prošao u najgoru ruku pristojno i premda ga nećemo pamtiti za sva vremena, ne bismo imali problema još koji put ga pogledati na nekom drugom mediju, kad već ne možemo opet u kinu.

Njegovi prethodnici, 'X-Men: Prva generacija' te 'X-men: Dani buduće prošlosti' su svaki postavili radnju u jedno desetljeće dvadesetog stoljeća. Prvi film rebootanih X-Mena je tako bio smješten u '60. godine, dok nam je 'X-Men: Dani buduće prošlosti' pokazao na što bi svijet sličio da su mutanti postojali tijekom '70. godina.

Jasno, svi su očekivali da će 'X-Men: Apocalypse' stoga biti smješten u '80., i redatelj Bryan Singer nije razočarao kada je radnju filma stvarno i stavio u to desetljeće. No ono što nas je začudilo je što nismo dobili značajno više od samo par detalja kroz koje bismo vidjeli da se film odvija tad.

Kako se može vidjeti u novom videu, koji nije dospio u krajnju verziju filma, postoji scena koja bi nam pokazala značajno više osamdesetih nego što smo dobili u filmu.

Pogledajte video

- Kada pogledate čitav film, dobijate nešto što se zove 'cjelokupno iskustvo'. A neke scene, koje su vam mile i drage, kvare to iskustvo. Tako da je to bio prostor na kojem sam drastično rezao. No dobro, ne toliko drastično, samo par minuta - izjavio je redatelj Bryan Singer.

Ali kad pogledamo taj video, kao i video koji nam pokazuje mladu Jean Grey kako ovladava svojim moćima, pitamo se bi li ti kadrovi ipak poboljšali film. Odgovor nećemo dobiti, osim ako redatelj ne odluči napraviti neku produljenu, redateljsku verziju filma.

Do sada se takvim pothvatima opirao, no uvijek se možemo nadati.

 

Tema: FILM

Message