Obavijesti

Show

Komentari 57

Xena ratnica: 'Seve je htjela tekst o odmazdi nad bivšim'

Xena ratnica: 'Seve je htjela tekst o odmazdi nad bivšim'
1

Marina Tucaković je autorica pjesme ‘Mrtav bez mene’ u kojoj se pjevačica obračunava s bivšim. Na koga je mislila kada je naručila tekst o osveti, Severina nije odala

VIDEO

Da te ja jastukom svilenim, jednim potezom ugušim, oči izvadim noktima, da te više nema, stihovi su novog Severinina (45) hita ‘Mrtav bez mene’. 
Tekst je napisala Marina Tucaković (63), najpoznatija autorica glazbenih tekstova na prostoru bivše Jugoslavije, koja surađuje s najvećim estradnim zvijezdama.

- Kad je Severina čula melodiju pjesme, odmah je rekla da bi je voljela otpjevati, ali da želi tekst u kojem se obračunava s bivšom ljubavi - kaže Marina. Na pitanje odnosi li se pjesma na nekog određenog muškarca, bila je vrlo tajanstvena.

- Ja mislim da se tekst odnosi samo na jednog koji joj je nekad mnogo značio u životu. Kad sam joj pokazala tekst pjesme, bila je oduševljena - odgovorila je beogradska stihotvorka.

Oni koji poznaju Severinu smatraju da se ti stihovi itekako odnose na njezina bivšeg zaručnika, srpskog milijardera Milana Popovića (50).

S njim se pjevačica sudi za skrbništvo nad njihovim sinom Aleksandrom (5). Kako kaže Tucaković, uvjerena je da će se pjesma svidjeti mnogim ženama jer sigurno svaka ima nekog bivšeg kome bi je rado otpjevala.

- Tekst je jako pomaknut, ali nisam ga pisala za bilo koga. To je Severina i njoj takvi stihovi izvrsno pristaju jer je ona prava femme fatale - uvjerena je Tucaković, koja je hrvatskoj pjevačici napisala još nekoliko tekstova. Dodala je da se ne boji kritika i napada udruga za borbu protiv nasilja.

- Sasvim sam sigurna da muškarcima ne treba nikakva posebna zaštita - kaže Tucaković.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni