Obavijesti

Show

Komentari 11

Za crnogorskog predstavnika Slavka lobira Enrique Iglesias

Za crnogorskog predstavnika Slavka lobira Enrique Iglesias
2

UVJEREN U POBJEDU Crnogorac Kalezić, koji podsjeća na Conchitu Wurst, pjeva večeras na Eurosongu, a njegovi sugrađani negoduju jer pjevač ne poštuje tradiciju

VIDEO

Želim ti svu sreću Slavko, puno zagrljaja i hrabrosti, razvali, rekao je španjolski pjevač Enrique Iglesias (42) crnogorskom kolegi Slavku Kaleziću (31).

Član narodnog kazališta Crne Gore svojom je pjesmom 'Space' šokirao sunarodnjake. Sporna im nije, kako kažu, pjesma, nego spot i Kalezićev modni izričaj. Ljute se jer ne poštuju tradiciju. Bivši natjecatelj 'X Faktor Adria' i štićenik pjevača Željka Joksimovića briše granice između muškog i ženskog.

U spotu nosi suknju, ima krunu na glavi, u toplesu je i vrti dugim, umjetnim repom koji mu je pričvršćen na glavi. Imidžem podsjeća na austrijsku pobjednicu Eurosonga 2014. Conchitu Wurst.

I Šveđanin Robin Bengtsson (27) proizvod je lokalnog talent showa. Prije devet godina natjecao se u švedskom 'Idolu'. Predstavnicu Gruzije Tamaru Gachechiladze (34) naši će gledatelji lako zapamtiti jer izgleda kao klon pjevačice Franke Batelić (24). Mladi 17-godišnji Aboridžin Isaiah Firebrace predstavlja Australiju, a pobjednik je 'X Factora Australija'.

Montenegro

Hrvatski predstavnik Jacques Houdek (36) s pjesmom 'My Friend' nastupa prekosutra u drugoj polufinalnoj večeri. Britanski mediji su zabezeknuti njegovom pjesmom i izvedbom, koja ih podsjeća na podvojenu ličnost, te tvrde da je to najpretjeranija i najsuludija pjesma ove godine. Dodaju da su upravo takve znale i pobjeđivati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu