Obavijesti

Show

Komentari 230

Za dobro jutro: U emisiji su isprobavali seksualne igračke

Za dobro jutro: U emisiji su isprobavali seksualne igračke
4

ZGROŽENI Gledatelji su svoje nezadovoljstvo neprimjerenim sadržajem pokazali na društvenim mrežama. Emisija je i prije naišla na kritike javnosti zbog programa

VIDEO

'Vezanje za početnike' naziv je segmenta emisije 'This Morning' na britanskom ITV-u koji je zgrozio gledatelje. Inspirirani sado-mazo igricama opisanim u '50 nijansi sive' tvorci jutarnjeg showa mislili su da će upoznavanje gledatelja sa seksualnim igračkama biti dobra ideja, no to im se obilo u glavu. Nakon što su voditelji Christine Bleakely i Philip Schofield u emisiji predstavili stručnjakinju za veze Annabelle Knight te seksualne igračke poput palice za udaranje po guzi i užeta za vezanje, modeli u donjem rublju su u krevetu demonstrirali i njihovo korištenje. Gledatelji koji smatraju da takav sadržaj nije primjeren za prikazivanje u 11 ujutro svoje su nezadovoljstvo iskazali na Twitteru.

screenshot/ITV

- Slobodan mi je dan, a na TV-u govore o seksualnim igračkama i S&M-u. U 11 ujutro! U nastavku će govoriti o tome kako su djeca previše seksualizirana. Pitam se zašto - komentar je korisnika Rocks1.

- Jesam li jedina koja smatra da je sadržaj 'This Morning' krajnje neprimjeren? Objasnite to djetetu - ogorčena je Claire Jackson. 

- Zašto se ovo prikazuje u 11:45 ujutro? Mučno mi je od toga kako se društvo unazadilo - napisao je Charles H. Burgoyne.

- Nikad nije sramotno gledati 'This Morning' na ITV-u s roditeljima dok doručkuješ tost - sarkastično se osvrnula Karen Sanders.

Nije samo gledateljima bilo neugodno zbog sadržaja emisije. Voditelji nisu mogli prikriti svoju nelagodu, a Schofield je čak zaboravio i najaviti idući segment emisije. 

'This Morning' već se našao na udaru kritike svojih gledatelja jer su prikazivali neprimjereni sadržaj poput izvođenja vazektomije, para koji pije vlastiti urin i doktora koji je uživo u studiju napravio papa test kolegici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 230
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina