Obavijesti

Show

Komentari 40

'Za glazbu nemam talenta ni znanja pa proizvodim vino...'

'Za glazbu nemam talenta ni znanja pa proizvodim vino...'
7

Kad već svojim klijentima ne mogu dati virtuoznost na gitari i baciti ih u trans svojim školovanim glasom, mogu im dati nešto puno važnije od toga. A to je osmijeh, želja i butelja izvanrednog vina, kaže Rogoznica

VIDEO

Boris Rogoznica (32) potužio se svojim pratiteljima na društvenim mrežama kako od glazbe 'nema kruha' i da se zato baca u biznis - proizvodit će vino. 

- Odavno sam shvatio da u ovom glazbenom biznisu kojeg obavljam, nikada neću biti najbolji. Jednostavno nemam taj kapacitet, talent, znanje i vještine da mogu konkurirati mnogima koji su puno više od mene dobili rođenjem, a potom i naobrazbu od malih nogu - započeo je Boris.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:11

Istaknuo je da želi biti što bolji u poslu i da teži savršenstvu i profesionalizmu. 

- Kad već svojim klijentima ne mogu dati virtuoznost na gitari i baciti ih u trans svojim školovanim glasom, mogu im dati nešto puno važnije od toga. A to je osmijeh, volja i želja na bini, susretljivost, lijepa riječ i butelja izvanrednog vina, kao namjenski poklon za sve moje klijente i suradnike - kaže. 

Na butelji piše 'Obiteljsko vino obitelji Rogoznica', a na etiketi su Boris, Doris, Donat i Gita dok je bila još mala. U komentarima su pratitelji podržali Borisa, a glazbenik Marko Škugor (29) upitao ga je o kojoj se sorti vina radi. 

- Bijeli Cuvée graševina i Sauvignon blanc - odgovorio mu je Boris, a Marko mu je poručio da se javi kad napravi Muškat žuti. 

Glazbenikova supruga, Doris Pinčić Rogoznica (31) prošlog je tjedna dala otkaz na Narodnom radiju i rekla kako ide u nove projekte. U studio su pozvali članove klape Iskon koji su ponijeli gitaru i zapjevali njenu najdražu pjesmu 'Svirajte, svirajte' te se tako oprostili od nje. 

Nju je često znala pustiti u eteru i zapjevati, kako je rekla, od srca. Emotivan video objavljen je na društvenim mrežama i u opisu su joj zahvalili na suradnji. 

- Doris, hvala ti na svemu u posljednjih sedam godina. Ne zaslužuješ ništa manje nego da te otpratimo s tvojom pjesmom. Voli te Narodni - stoji na službenoj stranici radija. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

09:31

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane