Obavijesti

Show

Komentari 33

Za njih je Tomčić 'mala beba': Kandidate su vrijeđali i psovali

Za njih je Tomčić 'mala beba': Kandidate su vrijeđali i psovali
1

Ako ste mislili da je naša operna pjevačica najgora sutkinja koju ste vidjeli, varate se. Članovi žirija britanskih reality showova izgovorili su puno teže riječi ispred kamera

VIDEO

Ispad Martine Tomčić koja je uvrijedila Roka Dubravicu u prvoj epizodi 'Supertalenta' glavna je tema rasprava na društvenim mrežama.

Ako ste mislili da je naša operna pjevačica najgora sutkinja koju ste vidjeli, varate se. Članovi žirija britanskih reality showova izgovorili su puno teže riječi ispred kamera.

Preteča takvih sudaca bio je Tony Hatch koji je inspirirao nemilosrdnog Simona Cowella. Zbog ispada u showu 'New Faces' nazvali su ga najzločestijim čovjekom Velike Britanije.

Simon Cowell

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Najpoznatiji sudac koji ne zna štedjeti na uvredama svakako je Simon. Mnogi pamte kada je jednom kandidatu u 'X Factoru' rekao:

- Da si se rodio 2 tisuće godina ranije i pjevao ovako, vjerojatno bi te kamenovali.

Craig Revel Horwood

Britanci u showu 'Strictly Come Dancing' pamte zle komentare suca Craiga Revela Horwooda. Jednoj je natjecateljici rekao da pleše kao da je nedavno imala lobotomiju.

Nigel Lythgoe

Zbog njegove okrutnosti zvali su ga Nasty Nigel. U showu 'Popstars' jednoj je kandidatkinji hladno rekao:

- Mislim da trebaš izgubiti ovo salo. Božić je odavno prošao.

Cherish Finden

I kulinarske emisije imaju svoje zle suce. Jedan od njih je Cherish Finden koji je u showu 'Bake Off' prilikom kušanja kolača izvadio ravnalo kojim je mjerio kore koje su bile prevelike za 0.5 milimetara.

Michael Kors

U showu 'Project Runway' Michael Kors je bio najokrutniji sudac. Manekenke nije štedio, vrijeđao ih je i ponižavao. Često ih je nazivao debelima, a bio je nemilosrdan prema njihovim 'outfitima'.

Jason Gardiner

Kritike Jasona Gardinera gledatelji showa 'Dancing On Ice' i dalje pamte. Jednom kandidatu rekao je da izgleda kao da ima paralizu, a drugom je poručio da izgleda kao 'g*vno'.

Kyle Sandilands

Radijski voditelj Kyle Sandilands koji je bio sudac u australskom 'X Factoru' natjecateljima je govorio da su debeli, a jednom je jednu kandidatkinju upitao: 'Jesi li ti muško ili žensko?'.

Janice Dickinson

Jedna od najgorih sutkinja je Janice Dickinson. Bila je u žiriju 'America's Next Top Model'. Nije imala milosti te je vrijeđala buduće manekenke.

- Izgledaš kao da si pobjegla iz ludnice. Izgledaš kao da su ti ruke amputirane i čini se kao da imaš penis. Oprosti - izjavila je kad je vidjela 'fotke' jedne kandidatkinje.

Gordon Ramsay

'Hell's Kitchen' je kulinarski show koji je potpuno opravdao svoje ime. Sve to zbog Gordona Ramsaya koji je kandidate čak i psovao:

- J**i se ti beskorisno debelo smeće. Hoćeš li od**bati od mene - vikao je.

Natalia Kills & Willy Moon

Ovo dvoje sudaca u showu 'The X Factor New Zealand' jednog je kandidata gotovo dovelo do ruba. Natalia mu je rekla da je odvratan, a Willy je otišao korak dalje i usporedio ga s Normanom Batesom iz filma 'Psiho'.

- Izgledaš kao da ćeš poubijati sve u publici - rekao je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama