Show

Komentari 18

Za njima luduju u Kini: Cardi B je nova 'Brza i žestoka' cura...

Za njima luduju u Kini: Cardi B je nova 'Brza i žestoka' cura...

Iako kritika najčešće 'podere' njihove filmove, tvorci serijala 'Brzi i žestoki' ne planiraju stati sa snimanjem. Sredinom 2020. godine stiže novi nastavak, a jednu od uloga imat će reperica Cardi B

Brzi automobili, ilegalne utrke, driftanje.. I tako osam puta. To je otprilike sažetak filmova 'Brzi  žestokI', a uskoro nam brzi automobili, ilegalne utrke i driftanje stižu i po deveti put. Zvijezda filma Vin Diesel (52) potvrdila je kako im se u novom nastavku ovog serijala pridružuje i reperica Cardi B (27).

POGLEDAJTE VIDEO:

- Umoran sam, ali smo dali sve od sebe - govori Vin, koji je potom riječ prepustio Cardi:

- Nema opravdanja, ovaj nastavak će biti najbolji od svih - poručila je reperica, kojo je ovo drugi glumački izlet u kratkom roku. Naime, Cardi je jedna od zvijezda filma 'Prevarantice s Wall Streeta' u kojem glumi striptizetu.

Osim Cardi i Vina, potvrđeno je kako će u filmu glumiti Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Jordana Brewster,  Ludacris, Nathalie Emmanuel, Helen Mirren, Charlize Theron i John Cena. Film stiže u kina u svibnju 2020. godine i očekuje se kako će biti najprofitabilniji od svih iz serijala. A ovi filmovi odlično zarađuju.. Trenutačno je franšiza 'Brzi i žestoki' osma komercijalno najisplativija u povijesti. Na psam filmova zaradili su malo manje od šest milijardi dolara, a zanimljivo, većinu tog novca uprihodovali su u Kini, gotovo pa 50 posto. 

Nova pojačana postava garantira dobru zaradu, a dobra zarada garantira i još koji nastavak. Budžet 9. filma bit će oko 260 milijuna dolara. Iako su mnogi mislili kako će se franšiza ugasiti nakon smrti Paula Walkera, filmovi su nakon njegove pogiblje još popularniji...

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'ZENZACIJE'

Rap Camp, prvi regionalni hip-hop talent show počinje u četvrtak 31.10. u 12 sati na JoomBoos YouTube kanalu! Nemoj propustiti ovaj spektakl i saznaj tko će osvojiti ugovor u vrijednosti 100.000 kuna!

 

 

Najčitaniji članci