Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
38 komentara

Za Sv. Nikolu: Ava je dobila psa za kojeg misli da je maltezer...

Snalažljiva sam ja Dalmatinska, a ima tu mojih mušketira i prijatelja ,koji itekako će uskočit i brinut o psu dok sam na putu. Otkrila nam je i kako želi još jednog ljubimca

Foto: privatni album
38 komentara

Još jednom se pokazalo kako Srbi imaju dušu, kaže Ava Karabatić (30). Iako nam nije željela otkriti tko se točno krije iza njega, voditeljica nam se pohvalila kako joj je sveti Nikola donio psa. 

- Za mene je Sveti Nikola uranio, a ovo malo stvorenje unijelo je radost u moj dom - ispričala je Karabatić.

Foto: privatni album

Nije još odlučila kako će nazvati maltezera, a razmišlja o imenima Garo i Nemi. Na pitanje tko će brinuti o psu dok je ne bude kući, spisateljica i slikarica odgovara: 

- Snalažljiva sam ja Dalmatinska, a ima tu mojih mušketira i prijatelja ,koji itekako će uskočit i brinut o psu dok sam na putu. Otkrila nam je i kako želi još jednog ljubimca. 

Foto: privatni album

- Želja mi je imati zmiju - kaže. Ava se aktivirala i u borbi protiv side. 

- Ne treba izbjegavati zaražene jer se HIV ne prenosi zagrljajem. Ljudi sidu vežu isključivo uz istospolne parove, ali ja kao farmaceutski tehničar mogu reći da to nije istina i da se HIV prenosi i pri transplantaciji organa pa čak i, što je rijetko, umjetnom oplodnjom. Oboljelima treba dati punu podršku - zaključila je Ava. 

Naši partneri pišu
Message