Obavijesti

Show

Komentari 0

Za svakoga ponešto: Zabava u svakom trenutku na INmusicu

Za svakoga ponešto: Zabava u svakom trenutku na INmusicu
3

I ove godine INmusic je zajedno s partnerima osigurao najbolje usluge i sadržaje. Brojni posjetitelji moći će naći i brojna skrivena mjesta za odmor i bijeg od gužve

VIDEO

Uskoro počinje slavljeničko deseto izdanje 10. INmusic festivala. Ove godine INmusic je veći i bolji no ikada prije – koncertni prostor i kamp smješteni su na čak tri otoka, a u tri glazbena dana na raznim pozornicama festivala izredat će se sjajna glazbena imena. I ove godine INmusic je, zajedno s partnerima festivala osigurao samo najbolje usluge i sadržaje. Brojni posjetitelji moći će se zabaviti u svakom trenutku, a moći će naći i brojna skrivena mjesta za odmor i bijeg od gužve.

Uz brojne glazbene izvođače koji će raspjevati publiku, tu je i INteatar, maleno festivalsko kazalište s velikim glumcima. I ove godine će dobru atmosferu stvarati i ekipa iz YEM kolektiva te će rasplesati posjetitelje željne dobrih beatova. Zabava neće prestati kada se ugase svjetla glavne pozornice već se nastavlja do zore. Yemovci će publiku držati budnom sve do jutra - na Hidden, Balkan i Night stageu te na popularnom Silent Partyu. Na fenomenalnom Silent Partyu svatko može birati glazbu koja mu/joj u tom trenutku odgovara: uz slušalice na ušima svatko će plesati u svom ritmu. U Šumi Striborovoj, kao i u priči, skrivene su mnoge tajne. Posjetitelji vjerojatno neće naći Malika Tintilinića i Domaće iz istoimene bajke, ali moći će uživati uz magične D'n'B, dubstep, jungle i breaktbeat ritmove. Ulaz u Šumu Striborovu može se prepoznati po velikoj festivalskoj zmiji. Ovogodišnji Balkan Stage, poznat po autobusu iz kultnog filma 'Ko to tamo peva', iznimno se povećao te će se uz domaće i regionalne izvođače, u Balkan goes North programu predstaviti čak 12 švedskih bendova i DJ-a. U okružju najzagrebačkijeg filma 'Tko pjeva zlo ne misli' posjetitelji mogu preuzeti mikrofon i na popularnim karaokama pokazati svoje vokalne vještine te zabaviti ekipu. 

Nissan D. Jukebox pobrinuo se za jedinstveni audiovizualni show koji se ne smije propustiti. D. Jukebox je novo izdanje Human Jukeboxa, a riječ je o veseloj ekipi koja iz jukebox-prikolice pušta energični light show i zvuk. Cijeli sastav smješten je u karavanu iz 1960. godine koja je posebno prenamijenjena da bi postala mobilni glazbeni spektakl. Posjetitelji mogu odabrati jednu od pjesama s popisa i svirka uživo počinje! D.Jukebox svira po izboru posjetitelja, a odabrati se mogu zaista raznovrsni hitovi: od jazza, rocka, techna, reggaea, bluegrassa preko hip hopa i thrash metala do balada i trenutnih hitova. Bez obzira koju pjesmu izvode, uvijek oduševe sve prisutne! Šarena atrakcija koja privlači mnoge posjetitelje je konj klackalica – RockIN horse na kojega se posjetitelji mogu pokušati pokrenuti vlastitom snagom. Što više ljudi – klackalica bolja funkcionira. 

Zabavno iskustvo u kojemu se publika može njihati u ritmovima festivala, RockIN horse je djelo mađarskih autora Huszára Andrása i Szőkea Gábora Miklósa te je kombinacija vrhunskog dizajna i arhitekture. Svi koji žele malo napuniti baterije, odmoriti ili jednostavno – prileći, mogu potražiti jedan od desetak kreveta razasutih po festivalskom otoku. Tu je i Nargila Chill Out zona koja se može prepoznati već samim pogledom na bezbrižno ispružene ljude ali i po omamljujućim blagim mirisima. Koktel barovi nalaze se na dvije lokacije na Otoku mladosti, a profesionalni i brzi koktel majstori u trenutku će smiješati omiljenu kombinaciju okusa. Ako je potrebno, kokteli dolaze protreseni, ali ne i promiješani. Ovogodišnja dva kamperska otoka (otok Trešnjevka i otok Univerzijade) i jedan tradicionalni festivalski (Otok mladosti), povezani su stometarskim pontonskim mostom koji je atrakcija za sebe, posebno u noćnim satima kada ga ukrašava raskošna rasvjeta. Za vrijeme festivala (22., 23. i 24. lipnja), od 18 do 2 sata, Jarunom će prometovati dvije besplatne autobusne linije: od oba ulaza na Jarun (Hrgovići i Hrvatskog sokola) do ulaza na INmusic festival. Kako bi se smanjile gužve posjetitelji se mole da koriste autobus umjesto automobila. Ožujsko pivo osigurava besplatan javni gradski prijevoz za sve posjetitelje INmusic festivala, pri čemu je na ulasku u ZET vozilo ili na zahtjev službene osobe potrebno predočiti važeću festivalsku ulaznicu ili narukvicu. HŽ Putnički prijevoz svim posjetiteljima INmusic festivala odobrava popust u visini 40% od redovne prijevozne cijene, u 1. i 2. razredu svih vrsta redovnih vlakova s područja Republike Hrvatske i Republike Slovenije do Glavnog kolodvora u Zagrebu i natrag. Zahvaljujući suradnji s OTP bankom Hrvatska na cijelom prostoru festivala omogućeno je beskontaktno i bezgotovinsko plaćanje, odnosno brzo dostupna kvalitetna i raznolika ponuda hrane i pića.

Kako bi posjetitelji u svakom trenutku bili informirani što se na festivalu događa, pripremljene su i festivalske knjižice sa svim potrebnim informacijama, a dostupna je i festivalska aplikacija za mobilne uređaje.

Jubliarni INmusic festival uveličat će Placebo, FFS (Franz Ferdinand & Sparks), Rudimental (live), Paolo Nutini, Of Monsters and Men, La Roux, Black Rebel Motorcycle Club, Eagles of Death Metal, Frank Turner and the Sleeping Souls, Death Cab For Cutie, Future Islands, Kate Tempest, Aziza Brahim, Batida, Mike Skinner, Rambo Amadeus, Repetitor, Jonathan, Halka, Sassja, Muscle Tribe of Danger and Excellence, Ashes You Leave, The Mirror Trap, Katalina Kicks, NLV (Nikol, Luka i Vedran), The Belle Infidels, Mel & Django Jet, Them Moose Rush, Killed a Fox, Discohernia, Ljetno kino, Zadruga te mnogi drugi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova
Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma
'IZAZOVNO I PRKOSNO'

Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma

Dizajnerica iz Banja luke pohvalila se videom na društvenim mrežama u kojem sjedi na stolcu i zavodljivo prebacuje nogu preko noge