Obavijesti

Show

Zabavite se s prijateljima - ovo su najbolji prankovi za telefone

Zabavite se s prijateljima - ovo su najbolji prankovi za telefone
5

Poznato je da mladi vole kuriti frku podvalama preko mobitela. Lažni razbijeni ekrani, beskonačno tipkanje, alarmi u gluho doba noći... lista podvala je beskonačna

VIDEO

Pripremi ručnik i osiguraj debeli hlad jer ova lista je zapaljiva!

1. 'Auto ti gori!'

Imate prijatelja koji obožava svoj auto? Car Damaged Prank idealna je aplikacija kako ga možete zeznuti! Zamislite kako će reagirati kada vidi  fotografiju svog automobila s ekstremnim oštećenjima! Možeš simulirati štetu na jednom ili više automobila, zapaliti auto ili mu priuštiti totalku. Stupanj štete biraš sam, ovisno o tome koliko šoka tvoj prijatelj može podnijeti!

2. Beskonačno tipkanje

Tipkanje poruka za mnoge od nas sada je najčešći oblik komuniciranja, a osim samog teksta, možete koristiti i emojije. No, vjerojatno nas sve iritiraju oni prijatelji koje stalno čekate da završe što su htjeli natipkati. Gledate u one tri točkice i mislite si - pa hoćeš se više 'poroditi' s tom porukom?! Uz GiF koji izgleda kao da i vi tipkate možete imati svoju malu osvetu, osobito ako ste prije toga najavili i neku dramatičnu poruku. Možete ga skinuti i sačuvati na telefonu i koristiti kad vam zatreba u chatu s prijateljem na Facebook Messengeru kojemu želite napakostiti.

3. Neka tresu mobitel

Shake to charge battery zafrkantska je aplikacija kojom ćete se zabaviti na račun svojih prijatelja koji će misliti da imate novu aplikaciju kojom možete napuniti mobitel tresući ga. 'Kako nisi čuo za nju?!' Ovo je samo animirana pozadina koja vam pomaže u triku.

4. Klasična zamjena kontakta

Fora koja je stara koliko i svemir uvijek pali, ali također zahtijeva da uđete u imenik nekog od svojih prijatelja. Zamijenite ime cure ili dečka svojih prijatelja imenom roditelja i uživajte u panici koja će uslijediti.

5. Naljutite ih bukom

Domognite se telefona i kliknite na pristupačnost. Ondje ćete naći razne opcije, a među njima su i one za povećavanje teksta na uređaju, što možete podići do maksimuma, ali i uključiti glasovnu pomoć pa će telefon 'izgovarati' sve što vaša žrtva klikne na ekranu.

via GIPHY

6. Spavali biste? Ne može!

Još jedan od klasika, idealan za prijatelja koji vas je jednom bez razloga probudio u 6 sati ujutro. Uspijete li ući u njegove postavke alarma, postavite ga na sasvim neprimjerenih 3 sata ujutro i još neke jednako prikladne sate uz najgoru moguću melodiju koju ćete naći u telefonu. Za dodatnu razinu pakosti isključite odgodu alarma ili aktivirajte ponavljanje.

7. Omotajte telefon gumicama

Ova je podvala odlična ako ste s prijateljima na moru i on ili ona su upravo zaspali. Uzmite im mobitel i omotajte oko njega što više gumica. Prije toga postavite alarm kao u podvali koju smo spomenuli i gledajte ih dok u šoku pokušavaju doći do ekrana kako bi isključili alarm usred noći.

8. Razbijte "ekran"

Uz klik ili dva na Googleu ćete brzo pronaći kvalitetnu fotografiju razbijenog ekrana. Idealno bi bilo da birate fotografiju koja je odgovarajuće rezolucije za telefon na koji je želite postaviti, a potom u postavkama samo zamijenite sliku pozadine ovom na kojoj je razbijeni ekran. Očistite li prednji ekran od suvišnih ikona, iluzija će dulje trajati i trebat će koji trenutak više da prijatelji shvate da ste se samo šalili.

9. Uprljajte im uši

Ima li netko od vaših prijatelja crni telefon (poput dolje prikazanog), slobodno uzmite običan crni flomaster i oko gornjeg dijela išarajte što veću površinu. Sljedeći put kad netko prisloni telefon na uho, uneredit će se. No, pazite da ne uzmete marker koji se ne ispire lako.  

10. Podlo, ali uvijek pali

Vjerojatno jedna od najpopularnijih podvala svih vremena je ona u kojoj na telefon instalirate aplikaciju koja oponaša zvuk aparata za šišanje i svojoj se žrtvi prišuljate sleđa. Njihova instinktivna reakcija natjerat će ih da vas love u strahu da ste im obrijali dio glave. Za još bolji dojam uzmite nešto kose i stavite je na vrh telefona.

Dok kuriš frku na mobitelima svojih frendova, Zmajo je pripremio novi Alcatel Pixi 4 i na poklon ti daje svoj zmajski ručnik. I Zmajo ti obećava, alarm na mobitelu nije namješten na 3 ujutro. Ili možda je?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Kako vam je u vezi? Ovih 10 položaja spavanja sve okriva
A GJDE STE VI?

Kako vam je u vezi? Ovih 10 položaja spavanja sve okriva

Što vaš položaj spavanja govori o vama i vašoj boljoj polovici? Izvukli smo najčešće položaje i njihovo značenje - koji je vaš položaj?

10 stvari koje živciraju svakog na plaži: Jeste li među njima?
TO NITKO NE VOLI

10 stvari koje živciraju svakog na plaži: Jeste li među njima?

More i sunce čista su uživancija, no s vremena na vrijeme pojavit će se netko i napraviti nešto što će strašno smetati svima oko njih. Ovih 10 stvari najviše živcira ljude na plaži
Trikovi kako namamiti što više Pokémona da dođu do vas!
Moraš skupit' sve

Trikovi kako namamiti što više Pokémona da dođu do vas!

Pokémon GO pokorio je cijeli svijet. I vi imate priliku postati pravi Pokemon majstor u proširenoj stvarnosti, a mi vam donosimo trikove uz koje ćete to lakše postići