Obavijesti

Show

Komentari 0

Zabranjeno pušenje 22. 11. 2014. ponovno u Dubrovniku

Zabranjeno pušenje 22. 11. 2014. ponovno u Dubrovniku
3

Legendarne Sarajlije oduševili su na prošlom koncertu dubrovačku publiku u prepunom Culture Club Revelin i ponovo će ih dignuti na noge 22. studenog 2014.

VIDEO

Vesela sarajevska ekipa nakon niza koncerata diljem regije i inozemstva ponovno će  22. 11. 2014 u Culture Clubu Revelin dignuti dubrovačku publiku na noge. Ako vam je život „Poso –kuća- birtija“ vrijeme je da se „sivi život“ razbije ludom zabavom kakvu Zabranjeno Pušenje priređuje na svojim nastupima. Legendarne Sarajlije oduševili su na prošlom koncertu dubrovačku publiku u prepunom Culture Club Revelin. Koliko Dubrovčani uistinu vole glazbu i rad Zabranjenog pušenja govori i činjenica da su apsolutno svaku pjesmu otpjevali u isti glas s vokalom grupe Sejom Sexonom. Nisu izostale ni šale koje su nasmijale svaku dušu, a time i upotpunile glazbene dijelove  te dodatno opustile rasplesanu publiku. 

Zabranjeno pušenje je jedna od najpopularnijih punk - rock grupa iz Bosne i Hercegovine. Grupa je nastala 1980. godine u Sarajevu kao klasičan "garage" bend sastavljen od srednjoškolaca koji su zajedno išli u sarajevsku II. gimnaziju i dijelili istu ulicu. Njihova lirika i muzika su na najrealniji način prikazivali život u Sarajevu tokom osamdesetih godina. Grupa je bila proizvod pokreta Novi primitivizam ili New primitives kao jedan jedinstveno bosanski i jedinstveno sarajevski umjetnički smjer. Četiri godine kasnije snimaju svoj kultni album Das ist Walter”.Tada nitko nije mogao pretpostaviti da će taj album postati jedan od antologijskih albuma kad je riječ o regijskoj sceni. Tri desetljeća kasnije Pušenje objavljuje svoj deseti studijski album pod nazivom “Radovi na cesti”, a odličan prijem prva dva singla – “Boško i Admira” i “Ti voliš sapunice” – potvrdili su da su i dalje jedan od nezaobilaznih bendova regionalne scene.

Sarajlije koje su se glazbom počele baviti kao srednjoškolci, odmah su privukli pažnju i publike i medija. Da su ovi okviri nesumnjivo nadmašeni dokazuju i koncertne dvorane koje članovi grupe Zabranjeno pušenje i danas, trideset godina kasnije, pune širom regije a i vani , kao i hitovi ( „ Pišonja i Žuga, „Raja iz Sarajeva“, „Možeš imat moje tijelo“, "Jugo 45", "Poso, kuća, birtija"“Šeki is on the road again”, "Karabaja" “Zenica Blues” i mnogi drugi) koje uglas na koncertima pjeva publika svih generacija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Pogledajte u čemu je Severina došla na sud: Haljina od 1170 dolara s detaljima na grudima...
ZADNJE ROČIŠTE

Pogledajte u čemu je Severina došla na sud: Haljina od 1170 dolara s detaljima na grudima...

Uz haljinu je iskombinirala torbicu brenda Bottega Veneta. Nosila je i bijele ravne ALAIA cipele

Manekenka na meti kritika radi haljine: 'Užas! Pa sve ti se vidi'
NATASHA POLY

Manekenka na meti kritika radi haljine: 'Užas! Pa sve ti se vidi'

Na sebi je imala potpuno prozirnu haljinu francuskog dizajnera Muglera. Svoj izgled upotpunila je decentnim nakitom i crnim štiklama. Međutim, nije svima baš 'legla' njena kombinacija
U 'Brak na prvu' stižu Dario i Petra iz prošle sezone emisije
VELIKO IZNENAĐENJE

U 'Brak na prvu' stižu Dario i Petra iz prošle sezone emisije

Kandidati iz prošle sezone 'Braka na prvu' posjetit će jedan par iz ove sezone. 'To nas podsjeća na nas dvoje', reći će Petra