Show

Komentari 9

'Začarani Prijatelji': Glumce su zadesile bolesti i tragična smrt

'Začarani Prijatelji': Glumce su zadesile bolesti i tragična smrt

Popularna serija 'Prijatelji' koja je osvojila srca mnogih emitirala se 10 godina. Nezaboravni likovi nasmijali su mnoge generacije. Međutim, mnogi od njih su do sada tragično preminuli

Ljubitelje serije 'Prijatelji' iznenadila je vijest kako je tragično preminuo glumac, scenarist i režiser Stan Kirsch. Proslavio se ulogom Ethana, dečka s kojim se viđala Monica. Pronašla ga je njegova supruga u obiteljskom domu u Los Angelesu, a Hitna pomoć je odmah konstatirala smrt. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Stan nije jedina zvijezda iz popularne serije koja je pod tragičnim okolnostima izgubila život. Taylor Negron, koji je utjelovio Monicinog šefa u seriji preminuo je prije četiri godine nakon teške bolesti. 

Ista je sudbina zadesila i Paula Gleesona. Preminuo je od raka pluća koji je bio povezan s dijabetesom. U seriji je utjelovio lik šefa djevojci Phoebe Buffay.

Još u prvom sezoni 'Prijatelja' recepcionerku u bolnici tumačila je glumica Alaina Reed Hall. I nju je poput njezinih kolega dočekala tragična sudbina. Udala se za redatelja Tamim Aminija (39), a preminula je samo godinu dana poslije od posljedica raka dojke.

Glumac Robin Williams tragično je preminuo 2014. u 63. godini. Borio se s anksioznošću i depresijom, a sumnjao je kako ga supruga vara. Njegova uloga u scenariju 'Prijatelja' prvotno nije postojala, a nastala je tek kad su pisci neke od uloga vidjeli u zagradi i pitali ga želi li se pojaviti u seriji. 

Alexis Arquette rođena kao Robert prestala se izjašnjavati kao muškarac neposredno prije smrti 2016. Umrla je od zastoja srca, koji je bio posljedica HIV-a.

Kelly Weimer preminula je u 36. godini. Imala je srčani zastoj koji je bio posljedica nedijagnosticirane srčane aritmije. U seriji je utjelovila Phoebeinu prijateljicu Colin.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'ZENZACIJE' I JAVLJANJE IVANA ŠARIĆA IZ BOLNIČKOG KREVETA:

 

 

 

 

 

 

 

Najčitaniji članci