Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
9 komentara

'Začarani Prijatelji': Glumce su zadesile bolesti i tragična smrt

Popularna serija 'Prijatelji' koja je osvojila srca mnogih emitirala se 10 godina. Nezaboravni likovi nasmijali su mnoge generacije. Međutim, mnogi od njih su do sada tragično preminuli

Foto: Promo/screenshot
9 komentara

Ljubitelje serije 'Prijatelji' iznenadila je vijest kako je tragično preminuo glumac, scenarist i režiser Stan Kirsch. Proslavio se ulogom Ethana, dečka s kojim se viđala Monica. Pronašla ga je njegova supruga u obiteljskom domu u Los Angelesu, a Hitna pomoć je odmah konstatirala smrt. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Stan nije jedina zvijezda iz popularne serije koja je pod tragičnim okolnostima izgubila život. Taylor Negron, koji je utjelovio Monicinog šefa u seriji preminuo je prije četiri godine nakon teške bolesti. 

Foto: screenshot/

Ista je sudbina zadesila i Paula Gleesona. Preminuo je od raka pluća koji je bio povezan s dijabetesom. U seriji je utjelovio lik šefa djevojci Phoebe Buffay.

Foto: screenshot/

Još u prvom sezoni 'Prijatelja' recepcionerku u bolnici tumačila je glumica Alaina Reed Hall. I nju je poput njezinih kolega dočekala tragična sudbina. Udala se za redatelja Tamim Aminija (39), a preminula je samo godinu dana poslije od posljedica raka dojke.

Foto: screenshot/

Glumac Robin Williams tragično je preminuo 2014. u 63. godini. Borio se s anksioznošću i depresijom, a sumnjao je kako ga supruga vara. Njegova uloga u scenariju 'Prijatelja' prvotno nije postojala, a nastala je tek kad su pisci neke od uloga vidjeli u zagradi i pitali ga želi li se pojaviti u seriji. 

DOGOVORI SU OBEĆAVAJUĆI 'Prijatelji' se vraćaju? U tijeku su razgovori s glumcima serije

Alexis Arquette rođena kao Robert prestala se izjašnjavati kao muškarac neposredno prije smrti 2016. Umrla je od zastoja srca, koji je bio posljedica HIV-a.

Foto: screenshot/

Kelly Weimer preminula je u 36. godini. Imala je srčani zastoj koji je bio posljedica nedijagnosticirane srčane aritmije. U seriji je utjelovila Phoebeinu prijateljicu Colin.

Foto: screenshot/

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'ZENZACIJE' I JAVLJANJE IVANA ŠARIĆA IZ BOLNIČKOG KREVETA:

 

 

 

 

 

 

 

Naši partneri pišu
Message