Obavijesti

Show

Komentari 0

Zadaci se obaraju, no tenzije prema najstarijem paru rastu

Zadaci se obaraju, no tenzije prema najstarijem paru rastu
8

Natjecatelji su se okušali u zadatku znanja, ali i izdržljivosti. Naposljetku su svi prošli zadatak, a Jelena i Mirko trenutačno imaju najmanje novca. Dečki su pokazali i svoje umijeće repanja

VIDEO

U današnjem 'Superparu' muškarci su bili na redu za izazov i prilično su bili opušteni jer su svi, osim Jelene i Mirka, prošli prethodni zadatak. I dok su se razbuđivali, Tina je Mati davala savjete kako da razveseli Jelenu doručkom.

- Vrlo ugodno iznenađenje i jako sam dirnuta -  rekla je umirovljenica.

POGLEDAJTE VIDEO: Ozana i Ognjen

Pokretanje videa...

ozana i ognjen 01:08

Žene su pričale o tome kako njihovi partneri skrivaju neke papire po kući, a Jelena im je otkrila da je Mirko spominjao rap.

- Ženama treba Hercegovac izvana i Purger iznutra -  želio je pomoći dečkima Anton da bi im poslije pokazivao kako trebaju osvijestiti ženu u sebi.

Frizeri su ljuti: 'Izbacili su nas iz showa jer smo im konkurencija'
Frizeri su ljuti: 'Izbacili su nas iz showa jer smo im konkurencija'

Mate se povukao u kamp-kućicu kako bi na miru završio pjesmu, a Gordon i Marko izašli su na klupu ispred kuće, zabrinuti za taj večerašnji zadatak.

- Nikad nisam pjevao, a kamoli napisao pjesmu. To je dno dna za moj ego - rekao je Gordon, a obojica misle kako će ga svi ismijavati kad se vrate kućama.

Došao je Enis i damama objasnio zadatak. Muškarci odlaze u bar Superpar, gdje će sudjelovati u pub kvizu. U ruci će držati kriglu piva i morati dati tri točna odgovora. Ako netko spusti pivo prije nego što točno odgovori na tri pitanja, nije prošao zadatak. Dakle, osim znanja, važna je i izdržljivost jer je riječ o krigli od litre. Daliborka se kladila na 4107 kuna, Dolores na 4000 kuna, a Jelena je odlučila riskirati i uložila je sve što imaju - 4500 kuna! Nikolana je uložila 3310 kuna, Ratka 3300 kuna i Tina 2009 kuna.

Super Par 2

Vruća pitanja, mlako pivo i hladne žene - tako je Enis opisao izazov! Pitanja imaju ponuđene A, B, C i D odgovore, ženske su tematike, a odgovara onaj tko prvi pritisne tipku. U početku muškarci imaju prazne krigle, a kad netko odgovori točno - svim muškarcima, osim onome tko je točno odgovorio, nasut će se 2 dl piva. Netočan odgovor - pivo se toči samo onome tko je pogrešno odgovorio. Kad počne igra, krigla se ni u jednom trenutku ne smije spustiti.

Super Par 2

Urednica prvog hrvatskog časopisa za žene zvala se Marija Jurić Zagorka, no Anton nije točno odgovorio i dobio je 2 dl piva. Što se naziva narančinom korom - točan je odgovor bio celulit, a Mate je rekao - boja na autu! Marko je pogodio da se Bondova tajnica zove Miss Moneypenny, a potom je rekao kako ovulirana jajna stanica živi tri dana, iako živi od 12-24 sata, tako da je dobio 2 dl piva.

Super Par 2

Da je bob ime koje dijele grahorica i ženska frizura, nije znao nitko - Matej se odlučio za soju i dobio 2 dl piva. Kome je najljepše u moru biti gol - probao je odgovoriti Gordon, ali nije pričekao ponuđene odgovore pa nije znao da je to Ivana Banfić. Anton je potom rekao kako su žene u Hrvatskoj dobile pravo glasa 1921., no točan je odgovor bio 1945. pa je dobio 2 dl. Marko je odmah pogodio da se gustoća najlonki mjeri u denima i svim osim njega dobili su 2 dl piva! Tko ide da se vrati - bilo je sljedeće pitanje, a točan odgovor Mare i Kate dao je Mate.

Super Par 2

Da se konac, osim pincete, koristi za čupanje obrva - pogodio je Matej, a što znači PMS znao je Marko, koji je skupio tri točna odgovora. Mate je pogodio da Jolanda nije protagonistica serije 'Seks i grad' i ostatak ekipe dobio je još 2 dl piva. Mate je pogodio i to da se od tila može napraviti suknja pa su ostali pili 2 dl na njegov račun. Gordon je pogodio da se Miroslavova žena, pobjednica prve sezone 'Superpara', zove Jana i ostali su dobili svojih 2 dl piva.

Super Par 2

Ako si ti metak, tko čeka petak da te vidi - da riječ o pjesmi Vlatke Pokos, pogodio je Anton i ostatak je dobio 2 dl piva. Gordon je pogodio da je Gabriela Spanic glumila Emperatriz i Otimačicu, kao i da su inicijali spisateljice koju nazivamo hrvatskim Andersenom - IBM i imao je tri točna odgovora. Matej je pogodio da je primer - podloga, ali Anton nije da se karanfil daruje za Dan žena. Anton je nastavio griješiti te je rekao da se ženski implantanti za grudi mjere u kilogramima, a ne u mililitrima. Ipak, znao je da je Maca nadimak za žensku inačicu Maradone, i to je bio njegov treći točan odgovor. Matej je pogodio da je micelarna voda za čišćenje lica tako da je i on završio zadatak. Mirko je ostao sam i pogodio je da je Q10 sastojak krema za bore, da je salonka ženska cipela te da se tonikom čisti lice. Svi su prošli zadatak, a Jelena i Mirko trenutno imaju najmanje novca.

Super Par 2

Kad su se vratili u kuću, Jelena je napala cimerice.

- Jelena se pod pritiskom kamera osjeća ugroženo - objašnjavala je Dolores, koja je krenula za njom.

- Ne želim te vidjeti -  govorila joj je Jelena, a i Mirko joj je rekao da je pusti jer je izvan sebe.

- Niste bile fer i korektne - nastavio je Mirko, misleći na jučerašnju situaciju kad su odvijale vijke u kupaonici i kad su Jeleni rekle kako će sve biti fino obučene, a na kraju nisu.

- Našla je još jedan razlog da se osjeća povrijeđenom -  zaključila je Dolores.

Mate vježbao jogu s Antonom: 'Nije mi jasno kako uživa u boli'
Mate vježbao jogu s Antonom: 'Nije mi jasno kako uživa u boli'

Naposljetku su svi razgovarali o novonastalom problemu.

- Nije fer da o njima pričamo na takav način - rekla je Dolores, a Anton dodao da ne može reći da su svi imali dobru vibru prema Jeleni i Mirku.

- Ukućani bi trebali biti pažljiviji i uviđavniji prema starijim osobama -zaključio je Anton.

Super Par 2

Da bi se razbila napetost u kući, dečki su odlučili pokazati svoje umijeće repanja.

- Pere me trema jako, ali vjerujem u sebe - rekao je Matej, a potom su došle dame koje trebaju ocijeniti njihove ljubavne pjesme, i to u rap stilu! Dečki su dali sve od sebe i od srca nasmijali partnerice.

- MC Marko upravo je napustio titulu papučara i postao je kralj otoka rekla je Dolores, a s njom su se složile ostale dame i Marko je jednoglasno odnio titulu najvećeg romantika i pjesnika.

Super Par 2
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao