Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
29 komentara

Zadnja žena Života na vagi: Ne vole je, ali je ne mogu izbaciti...

To što je ona zadnja dama showa veliko je iznenađenje za gledatelje jer, osim s gubitkom kilograma, Irena se svakodnevno morala “boriti” i s tračanjem iza njezinih leđa.

Foto: promo
29 komentara

Eliminacijom Biserke i Josipe, Irena Štetić Andrin (36) ostala je posljednja dama u showu “Život na vagi”. Konkurencija su joj pet muškaraca, a poznavajući Irenu, ona će se “pošteno potući” za glavnu nagradu.

To što je ona zadnja dama showa veliko je iznenađenje za gledatelje jer, osim s gubitkom kilograma, Irena se svakodnevno morala “boriti” i s tračanjem iza njezinih leđa.

- Irena je bila i ostala kraljica - rekla je Irena govoreći o sebi u trećem licu početkom sezone. To, naravno, nije najbolje leglo ostalim kandidatima, koji su joj od tog trenutka počeli okretati leđa. 

Foto: Promo

- Ne mogu je gledati, kako neka osoba može za sebe to reći - komentirala je Josipa. Irena je na početku showa rekla da ima problema s prehranom, tvrdeći da je podvezala želudac i da ne može jesti krutu hranu jer je odmah ispovraća.

- Vidio sam kako uzima pečeno meso umjesto kuhanog povrća, a meso se teže probavlja - objasnio je bivši kandidat Miro koji je tad bio kuhar “Života na vagi”. Irena nije dala na sebe, iako su je svi optuživali da laže i namjerno povraća kako bi gubila više kilograma. Ali kad je na red došao izazov koji zahtijeva dobro pamćenje, nitko joj nije ravan.

- Imam fotografsko pamćenje i to je moja prednost u ovom showu - objasnila je Irena. Upravo si je zbog svog talenta već tri puta osigurala ili imunitet ili kilograme prednosti na vaganju.

- Ne želim komentirati Irenu, ona ponašanjem govori sama za sebe - rekla je Nina nakon izlaska iz “Života na vagi”. S Irenom u borbi za finale ostali su Luka, Marko, Alen, Mario i Baro.

Nitko ih ne želi u svojoj blizini jer su toksični i nepredvidivi: Ovo su tri najzlobnija znaka zodijaka!

Naši partneri pišu
Message