Show

Komentari 3

Zadnje riječi koje je Kirk uputio Michaelu: Daj glas Bloombergu!

Zadnje riječi koje je Kirk uputio Michaelu: Daj glas Bloombergu!

Ne znam je li me zafrkavao ili ne, ali bile su to jedne od njegovih posljednjih riječi koje mi je rekao u bolnici. Zamolio me da mu se približim, a kad sam to učinio, on mi je rekao: 'Mike to može', ispričao je Michael

Glumac Michael Douglas (75) tvrdi da mu je otac Kirk Douglas, koji je preminuo prošlog tjedna, na samrti rekao da treba glasati za Michaela Bloomberga (77) na predsjedničkim izborima. Michael je na skupu koji je imao u Madisonu u Wisconsinu u subotu, u sklopu Bloombergove kampanje, otkrio zadnje riječi njegova oca, piše Fox News

POGLEDAJTE VIDEO:

Michael kaže da je Kirk prije smrti hvalio Bloomberga.

- Ne znam je li me zafrkavao ili ne, ali bile su to jedne od njegovih posljednjih riječi koje mi je rekao u bolnici. Zamolio me da mu se približim, a kad sam to učinio, on mi je rekao: 'Mike to može' - ispričao je Michael. 

Michael Douglas Hollywood Walk of Fame Ceremony - Los Angeles

Snima njegova govora objavljena je na službenim društvenim mrežama predsjedničkog kandidata. Na snimci se čuje kako Douglas zahvaljuje okupljenima na tome što su slali dobre želje i molili za njegovog oca. I Michael podržava Bloomberga.

- Ne mogu smisliti boljeg kandidata za predsjednika Amerike od Mikea - rekao je također na skupu. 

Michael Douglas Hollywood Walk of Fame Ceremony - Los Angeles

Inače, Kirk je bio veliki kritičar Donalda Trumpa (73). Bloomberg je jedan od 11 demokrata koji se natječu za predsjedničku nominaciju Demokratske stranke na izborima koji će se održati u studenom ove godine. U dva mandata bio je gradonačelnik New Yorka, jedan je od najbogatijih Amerikanaca koji u vlasništvu ima medijski konglomerat, ali ankete mu zasad ne daju mnogo šansi.

POGLEDAJTE VIDEO: