Obavijesti

Show

Komentari 0

Zagreb postao Gotham City, a Batman 'zauzeo' glavni grad

Zagreb postao Gotham City, a Batman 'zauzeo' glavni grad
8

Fotografije koje su osvanule na društvenim mrežama prikazuju nebodere u Strojarskoj ulici i na Zagrebačkoj Aveniji, Zagrepčanku te fontane kod Nacionalne i Sveučilišne knjižnice sa znakom šišmiša

VIDEO

U srijedu navečer na zagrebačkim neboderima, pojavio se dobro poznati simbol Batmana, šišmiš. Grad je nakratko postao tzv. 'Gotham city', sudeći po fotografijama na društvenim mrežama. Svjetlosnom projekcijom DC heroja na fontanama, najavljena je premijera novog filma 'Batmana'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Fotografije koje su osvanule na društvenim mrežama, prikazuju nebodere u Strojarskoj ulici i Zagrebačkoj Aveniji, Zagrepčanku te fontane kod Nacionalne i Sveučilišne knjižnice sa znakom šišmiša. 

3. ožujka u CineStaru Arena IMAX, gdje će biti održana promocija i premijera filma, biti će izložen prvi CircuitMess Batmobile™. Robot - auto koji kombinira umjetnu inteligenciju, strojno učenje, robotiku, računalni vid te niz drugih tehnologija. Ovo funkcionalno vozilo igračka, nastalo je u suradnji sa studijem Warner Bros, a iz tehnološkog startupa Alberta Gajšaka.

- Ništa slično nikada nije postojalo na tržištu: uradi-sam Batmobile™ je set za učenje elektronike i programiranja i zaista smo sretni da je WB to prepoznao. Radi se o setu kojeg je potrebno sastaviti prateći jednostavne upute i pritom naučiti ponešto o elektronici, programiranju, strojnom učenju, računalnom vidu i mnogim drugim temama na zabavan način. Veselimo se publici predstaviti naš Batmobile baš u jeku dolaska filma The Batman - izjavio je Albert kojeg će obožavatelji imati prilike upoznati, 3. ožujka od 15 sati u CineStaru u Arena centru.

Uz ulaznicu za 4DX u CineStaru Rijeka, Split i Arena sve posjetitelje od 3. ožujka očekuje i ograničeno izdanje Batman stripa, a diljem Hrvatske će se na dan otvaranja, u okviru CineFan projekcija darivati svi posjetitelji pićem dobrodošlice. 3. i 4. ožujka od 18 sati, posjetiteljima CineStara Zagreb u Branimir Mingle Mallu, pridružit će se i kostimirana 'Žena - mačka' i Batman. 

Žena mačka zasjala na premijeri Batmana u neobičnom dekolteu
Žena mačka zasjala na premijeri Batmana u neobičnom dekolteu

Film studija Warner Bros,'The Batman', u distribuciji Blitz filma, pogledajte u svim kinima od 3. ožujka u premium formatima (IMAX i 4DX), a ulaznice kupite već danas online ili na blagajnama CineStara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...