Obavijesti

Show

Komentari 0

Zagrebačka filharmonija kreće s koncertima na otvorenom...

Zagrebačka filharmonija kreće s koncertima na otvorenom...
3

Zagrebačka filharmonija nastavlja s koncertnim programom u najljepšim zagrebačkim parkovima. Prvi u nizu takvih koncerata održat će se u suradnji sa Zoološkim vrtom na Labuđem otoku u subotu 23. i 24. svibnja

VIDEO

Zagrebačka filharmonija ne staje sa svojim programom unatoč preprekama koje su nastale posljedicama korone i potresa. Nakon virtualnog orkestra s različitih adresa, konačno će zasvirati i uživo. 

Nakon dvomjesečne izolacije i dva spota u kućnoj karanteni, Zagrebačka filharmonija napokon prelazi iz virtualnog u stvaran svijet. Zagrebačka filharmonija, zaštitni znak grada Zagreba i ambasador Hrvatske u svijetu, priprema bogat i zanimljiv program u povodu 150. obljetnice svog postojanja. 

Zagreb: Otvorenje nove koncertne sezone Zagrebačke Filharmonije

Uz pripremu bogate nadolazeće sezone koja će uskoro biti najavljena, Zagrebačka filharmonija nastavlja s koncertnim programom u najljepšim zagrebačkim parkovima. Prvi u nizu takvih koncerata bit će u suradnji sa Zoološkim vrtom na Labuđem otoku u subotu 23. i nedjelju, 24. svibnja, svaki dan u dva uzastopna termina - u 18.00 i u 19.15 sati pod vodstvom dirigenta Krešimira Batinića. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Popularni klasici koji će zasvirati u 18.00 sati bit će 'Glazba na vodi, alla hornpipe' G. F. Handela, 1. i 2. stavka 'Divertimento KV 136'  i 'Mala noćna muzika' W. A. Mozarta, 'Valcer cvijeća' P. I. Čajkovskog, 'Carmen, 1. suita' G. Bizeta te mađarski ples broj 6 i broj 5 J. Brahmsa

Drugi program, koji ide u 19.15 sati, sastoji se od pjesama Yesterday, Imagine, She Loves You, All you need is love, Nights in white satin, Show must go on, Bridge over troubled water te domaćih Neka cijeli ovaj svijet, Golubovi, Zagreb je najljepši grad i Samo jednom se ljubi. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac