Show

Komentari 1

Zagrebačka glumica privukla pozornost u prozirnoj haljini na premijeri filma 'Deset u pola'

Zagrebačka glumica privukla pozornost u prozirnoj haljini na premijeri filma 'Deset u pola'

I dok se većina odlučila za klasični večernji look, glumica Matković ispred fotografa pozirala je u prozirnoj crnoj haljini ispod koje se mogao vidjeti njezin crni grudnjak

Glumica Anja Matković (33), glumica iz filma 'Deset u pola', zablistala je na premijeri koja je upriličena u utorak navečer u Zagrebu. Riskantnom modnom kombinacijom Anja je privukla pozornost okupljenih i pokazala da se i prozirna haljina može iznijeti vrlo profinjeno i elegantno. 

Premijera filma Danisa Tanovića "Deset u pola"

Na premijeri su se okupila brojna poznata lica s hrvatske estradne scene. I dok se većina odlučila za klasični večernji look, glumica Matković ispred fotografa pozirala je u prozirnoj crnoj haljini ispod koje se mogao vidjeti njezin crni grudnjak. 

Atraktivna Zagrepčanka u filmu Danisa Tanovića glumi Gordanu Matić, najpoznatiju regionalnu food-blogericu. 

Prije nego što se počela baviti glumom, Anja je bila profesionalna sportašica i članica hrvatske skijaške reprezentacije. Njezina sportska karijera zasigurno je imala utjecaja na zavidnu figuru koju sada ponosno pokazuje.

Premijera filma Danisa Tanovića "Deset u pola"

Osim Matković u filmu glume i Goran Navojec te Branko Đurić Đuro. I oni su također prisustvovali premijeri. 

Podsjetimo, film 'Deset u pola' došli su pogledati novopečeni supružnici Jelena Veljača i Vito Turšić.

Nasmiješeni bračni par je zagrljen pozirao fotoreporterima, a Jelena je u kombinaciji od kratkog topa i širokih hlača visokog struka u bordo nijansi posebno istaknula trbuh.

Najčitaniji članci