Obavijesti

Show

Komentari 65

Zagrebački glumac poručio: 'Oko mene studenti, hipsteri i parovi, a nitko ne nosi masku'

Zagrebački glumac poručio: 'Oko mene studenti, hipsteri  i parovi, a nitko ne nosi masku'

'Smiješno im je da se smiju starijem vozaču, ali maske ne mogu nositi. Nemaju niti srama niti zabrinutosti oko toga, to im nije niti smiješno niti tužno', poručuje Siniša Ružić.

VIDEO

- Ja u busu, s maskom sad već 2,5 sata, vezan. Od nas 16 u donjem dijelu busa dvoje nas uredno i zakonito nosi masku. Od ostalih 16, 10 uopće nema masku, sve mladi intelektualci, par koji ide na međunarodni let, studenti, obitelji, urbani šminkeri, hipsteri, sve pršte stavovi iz njih - započeo je ljutitu objavu na društvenim mrežama zagrebački glumac Siniša Ružić (53).

Revoltiranog glumca javnost je upoznala u mnogim serijama domaće produkcije, ali i na kazališnim daskama. Često je znao 'posuditi' glas animiranim filmovima, a sada ga koristi da osvijesti ljude oko sebe.

Siniša Ružić otkrio što krije od supruge: 'Nastojim to zataškati'
Siniša Ružić otkrio što krije od supruge: 'Nastojim to zataškati'

- Naravno, počeli su se smijati kad je jedan od 2 vozača (pred penziju, stara garda, uredno s maskama),kod Macole rekao "Tventi minut pauza". To im je smiješno, a to da ne nose maske, i da nemaju nimalo srama, straha ni zabrinutosti oko toga, to im nije ni smiješno ni tužno - nastavio je dalje u objavi glumac.

Sinisa Ruzic

Na kraju se upitao što bi na njegovom mjestu učinili Andrej Plenković, Zoran Milanović ili Davor Božinović.

- Oni zabranjuju manifestacije, predstave, koncerte, zbivanja na kojima ljudi mirno sjede pod maskom, a sve drugo je dozvoljeno..kao naravno i neki koncert koji se ne smije zabraniti. Baš me zanima kako će se opravdati kad dan prije Knina 4.8. ukinu sve mjere ili puste sve da rade što hoće. Jer mjere su u ovoj zemlji za budale - završio je glumac.

Šprajc onima koji se ne žele cijepiti: 'Ni nemojte, ako želite nositi masku do kraja života'
Šprajc onima koji se ne žele cijepiti: 'Ni nemojte, ako želite nositi masku do kraja života'

Siniša i supruga Sandra su prije godinu dana dobili sina Roberta Ivana.

- Uživam u svemu tome i ti su trenuci nenadoknadivi. Ne znam kamo bih trebao ići da propustim to vrijeme s njim. Neprocjenjivo je to jedno biće koje ti moraš zaštititi, koje ti se nasmiješi i koje nastavi spavati kada vidi da si pokraj njega - ispričao je prošle godine u intervjuu za Story.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu