Show

Komentari 0

Zagrepčani su odali počast pokojnom Akiju Rahimovskom kod HNK, svijeću zapalio i Hus

Zagrepčani su odali počast pokojnom Akiju Rahimovskom kod HNK, svijeću zapalio i Hus

Obožavatelji pokojnog Akija stigli su u velikom broju, a gitarist i jedan od osnivača Parnog valjka, Husein Hasanefendić Hus i prijatelji pred Zdenac života su postavili Akijevu fotografiju te zapalili svijeće

S obzirom na aktualne epidemiološke mjere, Iz benda Parni Valjak jučer su pozvali sve one koji žele odati počast pokojnom Akiju Rahimovskom da to učine u danas kod Zdenca života, ispred zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta. Od jutra Zagrepčani ondje donose cvijeće i pale svijeće u sjećanje na legendarnog glazbenika.

POGLEDAJTE VIDEO:

Obožavatelji pokojnog Akija stigli su u velikom broju, a gitarist i jedan od osnivača Parnog valjka  Husein Hasanefendić Hus (67) i prijatelji pred Zdenac života su postavili Akijevu fotografiju.

Ožalošćeni Hus je zapalio je svijeću i ostavio buket ruža u sjećanje na dugogodišnjeg prijatelja, čija ga je smrt jako pogodila.

Naime, Hus i Aki čuli su se nekoliko sati prije nego što je Rahimovski preminuo, te su se veselili povratničkoj turneji Parnog valjka 

Uz cvijeće i lampione, Akijevi obožavatelji uz njegovu fotografiju ostavili su i nekoliko dirljivih poruka.

Podsjećamo, iz menadžmenta Parnog valjka jučer su najavili da će posljednji ispraćaj Akija Rahimovskog održat će se u četvrtak, 27. siječnja u 15 sati na zagrebačkom Mirogoju u Aleji velikana, u krugu obitelji i prijatelja.

Legendarni Aki napustio nas je u subotu, u 67. godini života. Preminuo je u Novom Mestu u Sloveniji, gdje je posljednjih godina živio s obitelji. Uzrok njegove smrti još nije potvrđen, no Aki je imao probleme sa srcem, te su mu prošli tjedan ugradili šest stentova.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci