Obavijesti

Show

Komentari 2

Zaigrali su Hakija i Lidija, ona je tim navela na krivi odgovor

Zaigrali su Hakija i Lidija, ona je tim navela na krivi odgovor
6

Pitanje o najstarijem čokoladnom brendu u regiji podijelilo je mišljenja natjecatelja, a na kraju je samo Magdalena pogodila da se radi o Bajaderi, dok je Lidija svoj tim uvjeravala da se radi o Braci i seki

VIDEO

U najnovijoj epizodi kviza '10 pitanja' natjecateljima su se pridružili novi 'zvjezdani pomagači': Lidija Stević iz showa 'Brak na prvu' zaigrala je s Brunom i Dominikom iz Karlovca, bivša natjecateljica 'Big Brothera' Brankica Čonda udružila se sa Zoranom iz Splita, a farmer iz 'Ljubav je na selu' Hakija Špago pomagao je Magdaleni iz Bregane, piše RTL.

Među ostalim, morali su pogoditi da je 'Sretno dijete' naziv filma o novom valu, a ujedno i ime pjesme Prljavog kazališta, ali i da je naš nogometni vratar s najviše nastupa za reprezentaciju Stipe Pletikosa. Također, trebali su se dosjetiti da topli vjetar naziva fen ime dijeli s frizerskim priborom.

Pitanje o najstarijem čokoladnom brendu u regiji podijelilo je mišljenja natjecatelja, a na kraju je samo Magdalena pogodila da se radi o Bajaderi, dok je Lidija svoj tim uvjeravala da se radi o čokoladi Braco i seka, a oni su je poslušali i prokockali dragocjeni bod.

- Pošto sam ja najstarija od nas troje, sjećam se čokolade Braco i seka, vi ni ne znate da postoji, znači to je najstariji brend - bila je uvjerena Lidija, no pogriješila je.

Nisu znali koji glazbenik pjeva prvi stih hita 'Moja domovina'
Nisu znali koji glazbenik pjeva prvi stih hita 'Moja domovina'

Bilo je i zanimljivo pitanje u kojem su timovi morali odgonetnuti tko je 'prijatelj'' u pjesmi 'Hrvatski velikani' grupe Tram 11. Lidija i Magdalena odrepale su refren i bile sigurne u sebe, dok je Brankici i njezinoj igračici Zorici pjesma bila nepoznanica, no i one su pogodile da se radi o Marku Maruliću.

Timovima se videoporukom obratio pjevač Mate Bulić (63) jer su morali otkriti što je po struci – liječnik, ekonomist, mesar ili pak povjesničar.

Lidijin i Brankičin tim pogodili su da se radi o ekonomiji, a glazbenik im je to i potvrdio. Na kraju su pobijedili Bruno i Dominik iz Lidijinog tima, a osvojili su 1400 kn.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:35
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin