Obavijesti

Show

Komentari 181

Zainatila sam se jer mi je Tony rekao da nema pojma tko sam

Zainatila sam se jer mi je Tony rekao da nema pojma tko sam
5

THE VOICE Iva Ajduković (29) bila je i u polufinalu glazbene emisije “Showtime”. Nada se većem uspjehu jer želi da se nju konačno čuje. Pjeva od sedme godine

VIDEO

Dosta mi je pjesmuljaka i banalnih stihova. Želim stvarati ozbiljnu glazbu. Tony Cetinski mi je mentor i vjerujem da ću daleko dogurati, rekla nam je natjecateljica emisije “The Voice”.

Iva Ajduković (29) žiri je osvojila pjesmom “Stop”, a iako su se Ivan Dečak i Indira Levak “trgali” za njom, izabrala je Tonya. Iva se na audiciju prijavila u posljednji tren. Iako se glazbom bavi od sedme godine, nikad nije izdala album, što je bio jedan od preduvjeta za sudjelovanje u showu “The Voice - Najljepši glas Hrvatske”. 

- Želim da se za mene konačno čuje. Jednom prilikom sam upoznala Cetinskog i, kad sam se predstavila, nije imao pojma tko sam. Prošlo mi je kroz glavu: ‘E, čut ćeš ti za mene’. I evo sad sam tu - smije se Iva.

Bila je i u polufinalu “Showtimea”, a kao djevojčica pjevala je u “Turbo Limach Showu”. 

Natjecateljica je surađivala i s bendom Connect     

To je bilo davno, a pjevala sam samo prateće vokale. Moram živjeti od nečega, a ne samo oslanjati se na roditelje. ‘The Voice’ mi je odlična prilika, kaže Iva Ajduković. Sa 16 godina pjevala je u mjuziklu “Kosa”. U tome se, kaže, više ne vidi.  

Pjerino i Valentina u showu pronašli i ljubav

Mentore je u trećoj emisiji oduševio i Splićanin Pjerino Ružević (22), koji je također sudjelovao na nekoliko pjevačkih natjecanja.

- Nakon teške prometne nesreće, iz koje sam jedva izašao živ, malo je prijatelja ostalo uz mene. Obitelj je zato uvijek tu - rekao je raspjevani Pjerino koji se na snimanju showa zaljubio u Valentinu Trstenjak (20). Splićani su svoju ljubav potvrdili na društvenim mrežama gdje objavljuju zajedničke fotografije, a njihovi prijatelji složili su se kako su skladan par i da se vidi koliko su sretni zajedno.

Facebook

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 181
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin