Show

Komentari 1

Zak pokrenuo diskografsku kuću

Zak pokrenuo diskografsku kuću

'Već godinama pišem i snimam pjesme u vlastitom studiju pa sam shvatio da ne bi bilo loše pokrenuti i vlastitu diskografsku kuću', kaže Ivan Zak. S novom pjesmom pjevač će nastupiti i na ovogodišnjem CMC festivalu

Jedan od najpopularnijih domaćih izvođača publiku već godinama oduševljava s hitovima, a da je zaista pred njim dosad najbolje razdoblje dokazao je i pokrenuvši vlastitu diskografsku kuću IZ Records, uz dosadašnju produkcijsku kuću IZ Music & Videos.

POGLEDAJTE VIDEO:

Upravo pjesmom 'Ide bolja godina' odlučio je javnosti predstaviti ono na čemu je radio dugi niz godina, a vlastita diskografska kuća logičan je korak na njegovom putu.

- Već godinama pišem i snimam pjesme u vlastitom studiju pa sam shvatio da ne bi bilo loše pokrenuti i vlastitu diskografsku kuću. U našem društvu će biti neka već dobro poznata imena s naše scene, ali i novi izvođači kojima ćemo dati vjetar u leđa. Naravno, s kolegama diskografima imam samo sjajna iskustva, a uvjeren sam da ćemo i u novoj eri moje karijere surađivati sjajno -rekao je Ivan Zak (42).

Spot za pjesmu 'Ide bolja godina' sniman je pod palicom IZ Production u jednoj luksuznoj vili, a video daje sjajan prikaz čitave priče koju je pjevač htio prenijeti vjernoj publici. S novom pjesmom Zak će nastupiti i na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama.

Njegovi albumi prodani su u nakladi koja broji tisuće, a rasprodao je brojne koncerte diljem Hrvatske i regije. Samo u zagrebačkoj Areni prije nekoliko godina pjevao je pred čak 18.000 ljudi.

Vrhunska produkcija, vrhunska ekipa i još pregršt hitova, je ono što pjevač najavljuje za naredni period svoje karijere.

 

Najčitaniji članci