Show

Komentari 0

Zakleti neženja Albert II. uskoro treba izreći sudbonosno 'da'

Zakleti neženja Albert II. uskoro treba izreći sudbonosno 'da'

Njegovo vjenčanje s bivšom plivačicom Charlene Wittstock s nestrpljenjem očekuje cijeli Monako. Nadaju se reprizi svadbe njegove majke, Grace Kelly i Reinera III.

Monegaški princ na vjenčanje je pozvao bivše ljubavnice Naomi Campbell i Claudiju Schiffer. Uz brojne holivudske zvijezde, na  vjenčanje koje u Monaku željno očekuju dolazi i francuski predsjednik Nicolas Sarkozy s trudnom suprugom Carlom Bruni. Kreator vjenčanice, Giorgio Armani, navodno neće biti na svadbi. 

Albert II. (53) i njegova dugogodišnja djevojka Charlene Wittstock vjenčat će se prvog vikenda u srpnju. Jedan dan vjenčat će se kod matičara, a drugi u crkvi. Cijela kneževina nada se vjenčanju jednako spektakularnom kao što je bilo ono njegove majke, pokojne Grace Kelly, i Reinera III.. 

Bivša plivačica Charlene je 2000. i 2008. na Olimpijskim igrama predstavljala Južnoafričku Republiku. Od Alberta je mlađa 20 godina i cijeli Monako očekuje da rodi prijestolonasljednika kojeg već dugo očekuju. Izgledom podsjeća na Albertovu pokojnu majku. 

Nestašni princ

Plejboj Albert ima djecu, ali vanbračnu pa oni ne mogu biti njegovi nasljednici na prijestolju. Ima 19-godišnju kći Jazmin koju je priznao tek nakon smrti oca, a sina Alexandera (7) priznao je nakon što ga je stjuardesa Nicole Coste prisilila na DNK testiranje. Zahvaljujući nalazu koji je potvrdio očinstvo, Albert joj plaća 74.000 kuna alimentacije mjesečno.

Najčitaniji članci