Obavijesti

Show

Komentari 32

Žakline komentarima 'slomila' Hrvoja: 'Ovo je ponižavajuće'

Žakline komentarima 'slomila' Hrvoja: 'Ovo je ponižavajuće'
3

Oni su dvojac koji se još od samog početka showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' nalazio među prva tri najbolja para. No, u posljednjih nekoliko epizoda nižu slabe ocjene

VIDEO

Tako su u ponedjeljak navečer Natali i Hvoje dobili ukupno svega osam bodova za pačji batak i lava kolač. Za razliku od njih, najbolji su bili Arsen i Željan koji su pripremili punjene lignje i čokoladni muffin.

S obzirom da su prošli tjedan podbacili s ocjenama, Natali i Hrvoje ovaj su put dobili priliku za popravak dojma. No, nisu je iskoristili… Tomislavu Špičeku se njihov pačji batak i umak nikako nisu dopali, Pažanin je primijetio da nisu s pincetom skinuli mala pera s komada mesa, dok je Žakline Troskot oštro komentirala njihov neuspjeli desert, nakon čega su Hrvoju potekle suze niz obraze. 

- Moje dijete puno bolje napravi lava cake. On si to skoro svaki dan peče, njemu je to prefini desert. Već studira koliko je sekundi potrebno da bude savršen – 'stavit ću još 9,5 sekundi; ostaviti temperaturu malo više'… Tako da je ovo bilo dosta ponižavajuće - rekla je Žakline koja je Natali i Hrvoju dala trojku, baš kao i Špiček, dok je Pažanin 'okrenuo' dvojku.

Sara i Anna bile su za bod bolje od Natali i Hrvoja. Špičeku je njihova tuna s povrćem izgledala obećavajuće, no okus jela ga nije zadovoljio jer je tuna otvrdnula zbog prepečenosti, a ujedno su izabrale krivi prilog s maslinama, pinjolima i grožđicama koji nikako ne ide uz tunu. Nitko od žirija nije htio komentirati desert jer im keksići od grožđica i čokolade nisu uspjeli.

Najbolji par večeri bili su Arsen i Željan. Njihove punjene lignje sa smjesom od mladog kozjeg sira, poslužene uz rižot od slanutka i biži te čokoladni muffini s filetiranom narančom i prženi bademi osvojili su žiri, koji im je dodijelio ukupno 27 bodova. I dok je Pažanin pohvalio odlično punjenje i savršeno pripremljenu lignju koja se topi u ustima, Špiček je bez primjedbe naglasio da su 'dečki' napravili najbolje tanjure večeri!

U utorak se nastavlja borba za bodovima, stoga ne propustite pogledati novu epizodu showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u 21:10 na RTL-u!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski