Obavijesti

Show

Komentari 13

'Zaljubili smo se na audiciji, a osvojila me slatkim osmijehom'

'Zaljubili smo se na audiciji, a osvojila me slatkim osmijehom'
5

GLAZBENI PAR Žiri showa 'Hrvatska traži zvijezdu' Božanu Baković nije pustio da prođe dalje, ali ona će bodriti dečka Krešimira Melea kojeg je upoznala na audiciji

VIDEO

Svidjele su mi se njegove oči i osmijeh. Tad sam imala dečka pa smo nekoliko mjeseci bili samo prijatelji, rekla je Božana Baković (17).

Maturantica i buduća kozmetičarka iz Zaprešića Krešimira Melea (23) upoznala je prošle godine na audiciji RTL-ova showa 'Hrvatska traži zvijezdu'.

- Prepisao sam njezino ime s liste kandidata i dodao je za prijateljicu na Facebooku. Prava je slatkica, a osvojila me osmijehom - kaže Krešimir. 

Ove godine zajedno su vježbali i došli na audiciju, ali prošao je samo Krešimir.

- Božanin najveći problem je trema. Neugodno joj je pjevati u mojoj blizini, a kamoli pred publikom. Ali uvijek me kritizira - smije se Krešimir.

Zbog dečka rokera Božana je promijenila glazbeni ukus. Obitelj joj je podrijetlom iz Bosne i odrasla je uz narodnu glazbu, ali uz Krešimira je zavoljela rock. Tužna je što nije prošla dalje, ali ne odustaje pa će se možda prijaviti i sljedeće godine. 

Tony pronašao favorita: Marka vidim u finalu

Mark Marku (19) lani se s Kosova doselio u Zagreb. Živi u studentskom domu. U Zagrebu je počeo svirati gitaru, a od šeste godine svira violinu. Pjevao je '23. prosinac', a Tony Cetinski (41) rekao je kako će sigurno dogurati do finala. 

Ni dragi Bog joj nije pomogao

Željka Goleš (31) rekla je da bi prolaz dalje bilo ispunjenje njenog sna, molila je Boga da prođe dalje. Pomolila se prije nego je izašla pred žiri i otpjevala 'The Winner Takes It All', no to joj nije pomoglo. Žiri joj je rekao da se pripremi bolje za drugu godinu.

Marko Radičević (19) rekao je kako ne misli da dobro pjeva. Prije je slušao folk izlazio na ista mjesta, loše se oblačio i dizao ruke u vis jer nije znao drukčije plesati, a sad se bacio na repanje. 

- Ovo je bilo uzbudljivo kao Oče naš slušati - rekao je Fox Marku koji kod žirija nije ostavio dobar utisak. 

Sretna trojka ide dalje

Marija Bjelić (18) rekla je da u životu cijeni samu sebe, pjevala je 'Smijem se' od Jinxa pokazala da ima dobar glas. Osvojila je žiri i prošla dalje. Obećala je  da će se za drugi put pripremiti jako dobro i pjevati više nego ovaj put.

Marcela Oroši (17) kaže da cijeli život pjeva. Ima manjak samopouzdanja i ukućani su više od nje uvjereni da lijepo pjeva. Svirala je na lutnji i pjevala 'Sweet Child Of Mine' i oduševila žiri.

- Gušt te slušati i gledati jer dok pjevaš imaš ekspresiju koja godi - rekao joj je Tony.

Iskoristio drugu šansu

Tomislav Šanić (26) kaže da ne misli previše što radi. 'Skejta' jer cure vole skejtere. Pustili su ga dalje, a Tony mu je rekao da ga nije očarao.

Jasmin Čajić (32) od Foxa je dobio pohvalu da je jedan od boljih interpretatora u natjecanju. Tony mu je rekao da je dobar pjevač, ali ne za ovaj show. Isprva nije prošao dalje i bio je malo tužan. Nadao se da će proći dalje, sin mu je rekao da će sigurno proći dalje jer jako lijepo pjeva. Tony mu je zatim došao reći da će dobiti još jednu šansu i da se pripremi da ponovo izađe pred žiri.

- Imam 32 godine i ako sad nešto ne napravim, neću nikad. Već 15 godina pjevam po kafićima, mogu napravit spektakl, ali ne mogu pobijedit, to je sigurno - rekao je Jasmin i pjevao pjesmu 'Godine prolaze' Parnog valjka i prošao dalje. 

Stipe Šalina (16) bavi se nogometom. Kaže da su nogomet i glazba različiti. Dok pjeva osjeća se sretnim jer želi da ga glazba digne na putu do slave. Pjeva od osme godine. Prva pjesma koju je u životu pjevao pred publikom bila je Severinina 'Virujen u te'. Žiriju se jako svidio i pustili su ga dalje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni
Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura
CRNA MODNA KOMBINACIJA

Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura

Pjevačica je izabrala crno-bijelu kombinaciju. Nosila je komplet marke Jil Sander, torbicu Jacquemus, no najviše pažnje su dobile njezine cipele