Obavijesti

Show

Komentari 14

'Zaljubljena preko ušiju': Ecija je u Pokrivaču pronašla mir...

'Zaljubljena preko ušiju': Ecija je u Pokrivaču pronašla mir...
11

Mir. Jer kad makneš n i e iz nemira - ostaje samo mir, napisala je Ecija i 'skupila' više od dvije tisuće lajkova. Među brojnim obožavateljima, fotografiju su komentirali i Željko Samardžić (63) i pjevačica Colonie

VIDEO

Bivša radijska voditeljica Ecija Ivušić (32) svoj ljubavni život skrivala je od očiju javnosti. Ipak, prije dva tjedna na društvenim mrežama otkrila je kako ljubi bivšeg nogometaša Nikolu Pokrivača (33). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:22

Otkako je sa svojim pratiteljima podijelila ime izabranika, Ecija ne prestaje s objavljivanjem fotografija na društvenim mrežama. 

- Mir. Jer kad makneš n i e iz nemira - ostaje samo mir - napisala je Ecija i 'skupila' više od dvije tisuće lajkova. Među brojnim obožavateljima, fotografiju su komentirali i pjevač Željko Samdžić (63) i pjevačica Colonie - Ivana Lovrić (27). 

Ecija je nedavno komentirala kako nije istina da domaće ljepotice 'padaju' samo na domaće nogometaše jer to nema veze sa zanimanjem. Ipak, istaknula je da se ne bi mogla zaljubiti u bauštelca ili prodavača lubenica jer s njima ne bi imala puno zajedničkih točaka. 

- Nikola ja imamo puno više zajedničkih točaka nego što bi ja imala s nekim bauštelcem - nasmijala se Ivušić. Iako smo u više navrata vidjeli kako su ljudi postali slavni zbog kućnih videa, Ecija je rekla kako ga ona u Hrvatskoj nikad ne bi objavila.

Pokrivač je bio četiri godine u braku s Katarinom (34) u kojem je dobio kćer Niku (4). Također, bivši nogometaš 2017. godine treći je put pobijedio bolest Hodginkov limfom, karcinom limfocitnog tkiva.

Bivši nogometaš je zbog bolesti prekinuo profesionalnu karijeru te je postao poduzetnik i suvlasnik je kluba. Od nogometa se oprostio na stadionu u Koprivnici u prosincu prošle godine i to je bio jako emotivan trenutak za njega. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...