Obavijesti

Show

Komentari 84

Zamrznule lica: Htjele mladolik izgled, a operacije ih izobličile

Zamrznule lica: Htjele mladolik izgled, a operacije ih izobličile
16

BOTOKSMANIJA Za njih starenje nije opcija. Radije bi trpjele i ne bi se smijale nekoliko dana nego da se vidi ijedna bora na njihovu licu, pogotovo pred kamerama...

VIDEO

Glumica Nicole Kidman (52) nekoliko puta je rekla da nije fan plastičnih operacija, no nedavno je šokirala mnoge jer se nije mogla ni nasmijati od previše botoksa na licu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:19


- Ovako ne izgleda žena od 52 godine. Izgleda kao da ju je netko popeglao - komentirali su mnogi obožavatelji, ali Nicole i dalje krije da sprečava starenje. Prije dvije godine rekla je da je probala botoks još 2013., ali da više ne želi jer nije mogla micati čelo. No čini se da je promijenila stav o tome. 


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Taormina: 65th Taormina Film fest. Nicole Kidman red carpet

- Možeš ruku pod ruku s Donatellom Versace - govorili su joj fanovi. Modna dizajnerica Versace (64) potpuno se izobličila. U svijet mode ušla je vrlo mlada pa su joj život obilježili glamur, estetske korekcije, alkohol, kokain i psihički slomovi. Dok mnogi nakon operacija postanu neprepoznatljivi, Donatella je itekako prepoznatljiva. Nigdje ne može proći nezapaženo, a svaka njezina nova korekcija je vidljiva.

Ništa drukčije nije ni kod Gabrijele Spanic (45), koja je glumila poznatu “Otimačicu”. Ne poriče da je radila na sebi, ali nikad nije rekla što i koliko puta. Gdje god se pojavila, lice joj je većinom natečeno, obrazi napumpani, a bora ni na vidiku.

Za pjevačicu Maju Šuput (39) pričalo se da ide na plastične operacije, ali se nikad nije specificiralo što je popravljala. Međutim, uoči svadbe u svibnju procurile su fotografije na kojima je Maja imala zamrznuto lice.

Za manekenku Ninu Morić (42) može se dugo nabrajati što je sve mijenjala, od usana dok je još bila maloljetna do obraza i nosa. Sad Nina nije ni nalik mladoj manekenki s početka karijere. Tad je mamila poglede zapanjujućim izgledom, dok trenutačno Nina sve više šokira izbotoksiranim licem.

Jedna od popularnih “Kućanica” Vanessa Williams (56) u seriji je bila fatalna i godinama je privlačila pozornost. Nedavno je objavila video zatezanja brade ističući da ništa ne skriva, a priznala je i da se ponekad botoksira.
- Nitko ne priča o tome, ali svi to rade - rekla je Vanessa.

Tim se vodi i pop kraljica Madonna (60), koja nikad nije rekla da se operirala, ali u šezdesetima i dalje nema bore na licu. Ipak, izgleda umorno i natečen,o što je znak, kažu stručnjaci, loše napravljenih operacija i previše botoksa.

FILE PHOTO: 2018 MTV Video Music Awards - Photo Room - New York

Upravo to je problem kod glumice Denise Richards (48), bivše supruge problematičnog Charlieja Sheena (53). 


- Haljina je predivna, ali što ti je s licem? Sva si natekla - pisali su joj fanovi nakon što se izobličena pojavila na crvenom tepihu prije nekoliko tjedana.

Poput njih, ni Meg Ryan (57) nema nijednu boru, a napumpala je i usnice te izgleda daleko drukčije od nekadašnje ljepotice.

Lara Flynn Boyle (49) bila je tema svjetskih medija nakon što joj je lice potpuno promijenilo oblik, iako ni ona ne želi priznati da se operira te je, tvrdi, žestoko protiv bilo kakvih estetskih korekcija.

Ipak, plastični kirurg je rekao da je Boyle operirala nos, povećala usne, botoksirala se, podizala obrve i stavila filere u obraze. Glumica Daryl Hannah (58) u mladosti je bila seks-ikona, a što su godine odmicale, to se sve više operirala. Korigirala je obraze, usnice i nos, a najviše ju je izobličio botoks.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje