Show

Komentari 49

Žanamari i muž u Aquariusu: 'Tu smo postali nerazdvojni'

Žanamari i muž u Aquariusu: 'Tu smo postali nerazdvojni'

Pjevačica se prisjetila kako su ona i suprug prije četiri godine upravo na jednom partyju odlučili biti nerazdvojni i stoga se uvijek vole vratiti u klub koji je za njih sinonim za romantiku

U klubu Aquarius na Zrću uživala je i Žanamari Perčić (35), koja se prisjetila romantične večeri kada je svom suprugu Mariju, s kojim ima kćerkicu Gabrijelu, dala važno obećanje. 

- Meni i mom mužu je jedan izlazak upravo u klub Aquarius Zrće bio znakovit. Tu noć prije 4 godine smo odlučili biti nerazdvojni. Zato se uvijek vraćamo ovdje, baš nekako na obljetnicu tog našeg prvog zajedničkog partyja. Mnogima je ovaj klub sinonim najluđe zabave, a nama romantike. Sinoć nam je bilo baš lijepo prisjetiti se našeg upoznavanja, a uz to uživati u setu Steve Angella. Volim dobar house, a onaj švedski najviše - ispričala je Žanamari sinoć u klubu. 

Šveđanin Steve Angello proslavio se kao dio trojca koji je žario svjetskim klubovima i festivalima – Swedish House Mafia, a jednako je uspješan i kao samostalni producent, izdavač i DJ.

Svjetski poznati DJ, koji je ove godine zasjeo na 30. mjesto TOP DJ Mag ljestvice najboljih DJ-a svijeta, sinoć je u Aquariusu odradio energičan set prepun housea, progressive i electro housea.

Najčitaniji članci