Obavijesti

Show

Komentari 16

Žanamari Lalić otkrila svoj novi moto: Seks, seks i rock 'n' roll

Žanamari Lalić otkrila svoj novi moto: Seks, seks i rock 'n' roll
6

Pjevačica je tijekom gostovanja u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' na Narodnom radiju predstavila pjesme s novog albuma 'Druga vrsta' kakav je dugo priželjkivala

VIDEO

Rock definitivno, seks naravno, droga apsolutno ne. Može se u sredinu staviti svašta, ali stav benda je seks, seks i rock'n'roll, izjavila je Žanamari Lalić (29) tijekom gostovanja u 'Glazbenom showu Dalibora Petka'.

Pjevačica je u četvrtak na Narodnom radiju premijerno predstavila pjesme s nadolazećeg albuma 'Druga vrsta' koji će se za nekoliko tjedana naći u prodaji. Uz pratnju svog pratećeg benda J'Animals otpjevala je nekoliko pjesama i otkrila da ima tremu jer prvi put sviraju pjesme pred tolikim auditorijem. Priznala je da je snimila album kakav je dugo priželjkivala, a dobrodošlicu u rock vode poželjeli su joj kolege Zoran Mišić, Pero Galić iz Opće opasnosti, Miro Ungar, Matija Dedić te producenti albuma Igor Ivanović i Dejan Orešković.

- Prvi put sam se poljubila s 13 godina, a o bivšim menadžerima nemam ništa pametno za reći. Bilo je lijepih trenutaka, ali i stvari zbog kojih sam naučila biti opreznija u životu - kaže pjevačica koja se ne zamišlja u bijeloj vjenčanici i najvažnije joj je da bude sretna.

Žanamari, koja je trenutačno u sretnoj ljubavnoj vezi, nije željela komentirati tračeve o sebi.

- Stvar je trenutka kad se generalno zaljubim, ali ta iskra se kod mene dogodi jednom u osamsto godina - rekla je Žanamari komentirajući da li je istina da se 'pali' na glazbenike.

U emisiju su se javili i njezini roditelji Mihovil i Ružica i poželjeli joj sreću u privatnom životu. U ulozi gostiju u studio su stigli Emina Arapović koja sa Žanamari dijeli kazališnu pozornicu u nadolazećoj predstavi Hocus Pocus, redatelj spotova Mario Mlakar i Žanin nekadašnji partner iz showa 'Zvijezde pjevaju' Davor Meštrović. Mario Mlakar je otkrio da ekipu na snimanju spota tjera na nemoguće stvari zbog čega su ga prozvali sado&mazo redateljem dok je Meštrović komentirao da je natjecanje u showu na njega ostavilo velike posljedice.

- Neko sam vrijeme bio na psihijatrijskom liječenju, intenzivno i na zatvorenom odjelu. Koristili su teške metale, brom, jod, tako da me to malo smirilo - našalio se Davor koji je usprkos lošim kritikama članova žirija nastavio uzimati satove solo pjevanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!
GLAZBENI SPEKTAKL

Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!

Finale će otvoriti Šveđani, a nakon njih nastupaju redom Ukrajinci pa Njemci, Luksemurg, Nizozemska, a šesti po redu je Izrael