Show

Komentari 109

Žanamari Lalić udaje se iduće godine, zna se i datum svadbe

Žanamari Lalić udaje se iduće godine, zna se i datum svadbe

Na Narodnom radiju rekla je da joj se jako sviđaju crne vjenčanice, ali da ne zna još kakvu će ona nositi na svadbi. Kako stvari stoje, odluku će morati brzo donijeti

'Baš sam razmišljala kako si mi ti zapečatio sudbinu', rekla je Žanamari Lalić (31) voditelju Daliboru Petku. Naime, prije dva mjeseca upravo u emisiji na Narodnom radiju, Petko je ispitivao Žanu o mogućnosti skorašnjeg odlaska pred oltar. Ona si je tada jako poželjela prsten, a to je čuo i njen dečko Mario Perčić (26), koji se uključio u emisiju.

- Dao si ideju Mariju. Hvala ti što si ga malo gurnuo - smijala se Žanamari koja je došla najaviti koncert svog banda J'Animals u Zagrebu. Žanamari ovog petka nastupa na Ribnjaku. Na snimanju spota 'Kao da nema sutra' zbližila se sa sadašnjim zaručnikom. 

- To je bilo sudbinski. Kad pogledate spot vidite da je on jako intiman. Pripomogao nam je da se zbližimo - rekla je i dodala da joj se jako sviđaju crne vjenčanice, ali da ne zna još kakvu će ona nositi. Kako stvari stoje, odluku će morati brzo donjeti. 

- Imamo datum vjenčanja, ali sve je još friško pa bih to zadržala za sebe. Bit će iduće godine - otkrila je Žana. 

Žanamari Lalić se zaručila za manekena Marija Perčića (26)

Najčitaniji članci