Show

Komentari 132

Žanamari odgovorila hejterima: 'Majka sam i neću se obući...'

Žanamari odgovorila hejterima: 'Majka sam i neću se obući...'

Sad kad smo to riješili ajmo hejteri odmah se izjasnite da i to primitivizma što imam ovdje odmah poblokiram, pa da se onda mogu u miru tu i tamo javiti NORMALNOJ ekipi ovdje na fejsu, napisala je pjevačica

Pjevačica Žanamari Perčić (38) se još jednom obračunala s 'hejterima' koji su je posljednjih dana prozivali zbog golišavih fotografija na društvenim mrežama.

- Ovako: Majka sam i NEĆU se ‘obuć’. Sad kad smo to riješili ajmo hejteri odmah se izjasnite da i to primitivizma što imam ovdje odmah poblokiram, pa da se onda mogu u miru tu i tamo javiti NORMALNOJ ekipi ovdje na fejsu - napisala je pjevačica na društvenoj mreži.

Objava je u kratkom roku prikupila nekoliko stotina lajkova, a nije nedostajalo ni komentara.

POGLEDAJTE VIDEO:

'Ljubomora je gadna stvar, posebno kad žena gleda ženu', 'Ne zamaraj se glupostima. a još manje nevažnim ljudima', 'Samo nemoj sjediti na hladnom betonu, lako za ostalo', poručili su joj fanovi.

Ovo nije prvi put da se Žanamari obračunava s 'hejterima'. Tako je jednom prilikom objavila fotografiju u kupaćem kostimu te stala na kraj brojnim negativnim komentarima s kojima se svakodnevno susreće.

- S obzirom da je slika s plaže u badiću moram dodati da sam primijetila da naše društvo pa i ovaj app postaju sve više ‘man’s world’. Fotke razgolićenih muškaraca su svima sasvim ok, support, divljenje, ono fitness, sport je to - kod njih... a kad žena objavi sliku s plaže krene automatski seksizam na kvadrat. Znate o čemu pričam. Tipa ne možeš biti pjevačica i kupati se na plaži u kostimu - napisala je tada.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci