Show

Komentari 27

Žanamari 'počastila' pratitelje galerijom seksi fotki u badiću

Žanamari 'počastila' pratitelje galerijom seksi fotki u badiću

Na svom Instagram profilu Žanamari je podijelila niz fotki s plaže, na kojima pozira u dva različita provokativna bikinija. Pohvalila se bujnom pozadinom i dekolteom te isklesanom figurom i dobila brojne pohvale

Žanamari Perčić (40) ne krije da mnogo vremena posvećuje održavanju svoje zavidne linije. Pjevačica puno trenira i pazi na prehranu, a sada je pokazala sve svoje čari na golišavim fotkama na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na svom Instagram profilu Žanamari je podijelila niz ljetnih fotki s plaže, na kojima pozira u dva različita provokativna bikinija. Pohvalila se bujnom pozadinom i dekolteom te isklesanom figurom.


Na objavi je ubrzo prikupila gotovo 10 tisuća lajkova, a oduševljeni pratitelji su u komentarima pohvalili njezin izgled.  'Savršena linija', 'Prelijepa si', 'Divna si' i 'Bomba', pisali su joj.


- Da si u Hollywoodu zasjenila bi i J.Lo - zaključio je pratitelj.


Žanamari je nedavno u razgovoru za RTL. otkrila koja je tajna njezine vitke linije, te podijelila nekoliko fitness savjeta. 

- Ako trenirate i višak kilograma izgleda dobro kad ga podigne kvalitetan mišić. A manjak kilograma meni osobno nije dobra podloga za trening. Volim imati više mase, onda navaliti na bildanje i tek pred ljeto izbaciti masti, šećer i sol te izgubiti masnoće - objasnila je pjevačica.

Najčitaniji članci