Obavijesti

Show

Komentari 29

Plesnom točkom Evgeniia oduševila Martinu: 'Iza tog osmijeha vidim nešto više'

Plesnom točkom Evgeniia oduševila Martinu: 'Iza tog osmijeha vidim nešto više'
13

Profesionalna plesačica priznala je da njezin životni put nije bio lagan nakon što je ostala bez članova obitelji, ali usprkos tome, iz Rusije je došla s motivacijom da okrene novi list i da otvori vlastitu plesnu školu

VIDEO

Ove nedjelje na redu je peta audicijska epizoda 'Supertalenta' uz koju zabave neće nedostajati. Već svima dobro poznati žiri, Maja Šuput, Martina Tomčić, Janko Popović Volarić i Davor Bilman svoj će sud dati o današnjim kandidatima. Prisjetimo se, u ovogodišnjoj sezoni iskorištena su četiri zlatna gumba, a preostao je još samo jedan koji trebaju dodijeliti voditelji Igor Mešin i Frano Ridjan.

Prva je na pozornicu stigla 11-godišnja Tia Mikić, koja je odmalena pratila 'Supertalent'. Priznala je kako ima tremu, ali ona ju nije omela te je stala pred žiri i izvela pjesmu  'Reflection' iz filma Mulan.

- Kakva princeza - rekla je oduševljena Maja kada je djevojčica došla na pozornicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tia je osvojila i Bilmana koji je njezin talent metaforički usporedio s petrolejskom lampom. 

- Imaš određenu količinu goriva i možeš to podesiti da traje puno godina ili da jako svijetli i brzo prođe. Ja ti želim da jako svijetliš i da što duže traje - rekao je.

Tia je osvojila i Janka i Martinu te jednoglasnom odlukom prošla u sljedeću fazu showa.

Sljedeći na redu bio je cirkuski performer Emilio Jose Alcantara Veliz, porijeklom iz Venezuele. On je žiriju priuštio nezaboravan spoj zabave i napetosti izvevši opasne akrobacije dok mu se tlo na pozornici doslovno ljuljalo pod nogama. 

- Ostavili ste me bez riječi. Ovo je stvarno nevjerojatno. Maja bi rekla da niste normalni! - poručio je Janko.

Na pozornici se pojavio i Student Fakulteta strojarstva i brodogradnje, Dominik Šoštarko koji je izveo kultnu pjesmu 'Eye of the tiger' pojavivši se simbolično odjeven u kostim tigra.

- Koji je vaš talent, pjevanje smo shvatili da nije - pitao se Janko.

 Od žirija je dobio četiri glasa 'ne', a njegovu je izvedbu podržala Martina iako mu je ona bila najveći strah.

- Na mene ostavljate dojam veseljaka i pozitivca, čovjeka koji je čak spreman sebe malo pretjerano izložiti u javnosti za nekakav svoj ideal i cilj. Ja to čak i pozdravljam. Ja recimo nemam tu hrabrost, da ne kažem ludost, tako da vam na tome čestitam jer nam je to u današnje doba potrebno - rekla je.

Umirovljena 75-godišnjakinja, Mira Pišćetek na pozornicu Supertalenta došla je ispuniti neostvareni san iz mladosti, a njezin pjevački talent velikim su pljeskom podržali žiri i publika. Mira je izvedbu pjesme 'Život moj' posvetila svojoj majci koja je preminula, a pojavljivanjem na pozornici pružila je veliku inspiraciju i motivaciju koju je žiri nagradio s tri prolazna glasa.

- Prvo ću vam dati kompliment da fantastično izgledate, a onda ću vam dati i drugi kompliment - fantastično pjevate - zaključila je Martina.

Pozitivnu energiju na pozornicu donio je Nevin Augustine, porijeklom iz Indije, samouki plesač koji je svoj trenutak na pozornici iskoristio i da ispriča inspirativnu priču. Naime,  teške ozlijede na poslu izgubio je sve što je dotad imao, a nepoznati čovjek spasio ga je od toga da si oduzme život.

- Sada sam sigurna da vaš supertalent nije ples, nego želja za preživljavanjem- poručila je Martina Nevinu koji je od žirija dobio tri glasa za prolaz.

Prolazne glasove nije dobio performer Alen Lorencin koji je izjavio da je doktorirao mađioničarstvo kod Davida Copperfielda. Kao dio njegove točke, na pozornici mu se pridružio Janko, no nastup nije zadovoljio članove žirija.

Članice Plesnog kuba Lana, koje su dosad već dvaput dogurale do polufinala Supertalenta, izvele su emotivnu koreografiju kojom su dirnule članove žirija.

- Uspjele ste osim predivne koreografije ispričati i priču - rekao je Janko

- Ovo je bilo tako emotivno i toliko lijepo - zaključila je Maja koja se pridružila ostatku žirija dodijelivši im svoj glas za prolaz.

Sljedeći na redu na pozornicu je došao medicinski tehničar, Ahmeta Hirkića kojemu je glavni cilj prijave na 'Supertalent' bila želja da osvoji što više djevojaka.

- Trenutno sam slobodan zato sam i došao- rekao je kratko i jasno 19-godišnjak.

Publika je bila na nogama nakon nastupa, ali članove žirija ipak nije uspio osvojiti.

Evgeniia Dobrynina, profesionalna plesačica s diplomom Akademije kulture i umjetnosti, priznala je da njezin životni put nije bio lagan nakon što je ostala bez članova obitelji, ali usprkos tome, iz Rusije je došla s motivacijom da okrene novi list i da otvori vlastitu plesnu školu. Na pozornici je izvela zanimljiv plesni nastup u kojemu je kombinirala različite stilove, a od žirija je dobila pozitivne reakcije i četiri afirmativna glasa. 

- Svidjela mi se koreografija, pozitivna energija, sve mi se svidjelo - rekla je Maja.

- Osjećam vašu rusku dušu. Trenutak u nastupu koji sam najviše osjetila i za njega se uhvatila bio je klasični balet. Kad vas gledam kako se smijete, vidim nešto iza tog osmjeha - poručila je Martina plesačici.

Jednoglasan prolaz dalje izborio je i 16-godišnji Jakov Jozinović koji je svojim glasom i stasom osvojio žiri otpjevavši pjesmu 'Bohemian Rhapsody' grupe Queen koju je posvetio svojoj majci. 

- Jakove! Ja ovo nisam očekivala uopće! Ne samo da ti lijepo pjevaš, nego na kakav način ti pjevaš! Koju ti tehniku imaš i još na kraju si nas emotivno uništio. I samo da nadodam – ti bi bio prava tinejdžerska zvijezda jer mi trebamo nekog za kim će djevojčice
vrištati - zaključila je Maja, a s njom se složila i Martina.

- Mene sve fascinira vezano uz tebe, međutim možda bih zbilja najveći naglasak stavila na tvoju osobnost i karizmatičnost jer glas, da i nije tako dobar kakav jest, to se uvijek nekako doista da doraditi, ali ovo što nosiš sa sobom – odgoj, izgled, frizuru, a i općenito kako si došetao na ovu pozornicu – to se ne može naučiti-  rekla je Martina.

Posljednji na pozornici, pete audicijske epizode, pojavila se skupina Lightwave Theatre koji su izveli očaravajuću predstavu. Naime, skupina je specijalizirana za lutkarske predstave za odrasle. Na 'Supertalent' došli su sa željom da publici pokažu nešto drugačije, a njihova je dirljiva i poučna predstava o djevojčici i psu oduševila žiri te rasplakala Maju i Martinu.

- Ovo je bilo izvrsno. Dvije članice žirija su uplakane, što znači da ste bili uspješni - rekao je Janko za točku koja je osvojila četiri glasa za prolaz.

- Ja sam glumac i radim u lutkarskom kazalištu, stoga znam koliko je teško oživjeti lutke, ali također znam da se ponekad više emocija može izazvati lutkom nego glumcem. Lutkarstvo je nešto čarobno - nadodao je Janko. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'