Show

Komentari 0

Zaposlenici kraljevske palače osmislili poseban nadimak za Meghan Markle i princa Harryja

Zaposlenici kraljevske palače osmislili poseban nadimak za Meghan Markle i princa Harryja

Osim toga, autor tvrdi kako kraljicu nije zabrinjavala Netflix dokumentarna serija o Sussexima. Navodno joj je važnija bila Harryjeva dobrobit nego te 'televizijske gluposti'. Vjerovala je i da će se princ baviti nečime korisnim

Osoblje kraljevske palače promijeni temu svaki put kada netko spomene imena vojvode i vojvotkinje od Sussexa. Osim toga, princa Harryja (38) i Meghan Markle (41) nazivaju 'osobama koje žive u inozemstvu', napisao je autor Gyles Brandreth u knjizi o pokojnoj britanskoj kraljici Elizabeti, 'Elizabeth: Intimate Portrait'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Gyles navodi kako sličan pristup imaju i članovi kraljevske obitelji. Ako im netko spomene Harryja i Meghan, samo se kratko nasmiješe i poruče kako im žele sve najbolje.

Platinum Jubilee Service of Thanksgiving

Osim toga, autor tvrdi kako kraljicu nije zabrinjavala Netflix dokumentarna serija o Sussexima. Navodno joj je važnija bila Harryjeva dobrobit nego te 'televizijske gluposti'.

Brandreth piše i kako se Elizabeta nadala da će Harry u Kaliforniji stati na svoje noge i baviti se nečime korisnim te kako je bila poprilično opuštena oko kraljevskih drama.

Malta: Održana tradicionalna ve?era  CHOGM u Corinthia Palace hotelu

Podsjetimo, dokumentarac vojvode i vojvotkinje od Sussexa o njihovom životu i odnosu s kraljevskom obitelji, pojavit će se na Netflixu prije očekivanog, već u prosincu. U siječnju iduće godine izlazi i Harryjev memoar 'Rezerva', koja bi, kako tvrde izvori dvoru, mogla značiti kraj za bilo kakve daljnje odnose koje Harry želi imati sa svojom obitelji. 

storyeditor/2022-11-19/profimedia-0391211397.jpg

Najčitaniji članci