Obavijesti

Show

Komentari 12

Nogometni i ljubavni par: 'Kiki je pitao tatu za moju ruku...'

Nogometni i ljubavni par: 'Kiki je pitao tatu za moju ruku...'
11

Nogometaš Gorice Kristijan Lovrić jedan je od najboljih i najefikasnijih igrača HNL-a, ali ni njegova 'bolja polovica' Monika ne zaostaje u nogometnim vještinama

VIDEO

Uz ime hrvatske reprezentativke Monike Conjar (24) godinama se vezao epitet najzgodnije nogometašice. Monika je javnost dodatno zaintrigirala vezom sa svojim izabranikom Kristijanom Lovrićem (23), sjajnim nogometašem Gorice i trenutačno drugim strijelcem HNL-a.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:42

Nedavno ste se ti i Kristijan zaručili. Kako je to izgledalo?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Bilo je to u Splitu 30. svibnja ove godine. Očekivala sam to jer između nas je velika ljubav od prvog susreta. Čim smo se upoznali rekao mi je: ‘Ja ću tebe oženiti’. Da će ta prosidba biti u Splitu, taj dan nisam očekivala. Moja obitelj je to znala jer je Kristijan išao tražiti ‘za ruku’, kako to po običaju ide. Taj dan sam se ujutro vraćala s treninga i on mi je rekao da se sredim i da me vodi na obilazak jahtom do Trogira. Sjećam se da sam mu rekla: ‘Pa kud baš danas, valovi su’, ha, ha. Samo mi je odvratio da se odjenem i ne postavljam previše pitanja. Došli smo na jahtu koja je bila puna ružica i cvijeća. Pitala sam ga što je to, a on se pravio da nema pojma, rekao je da to ide u paketu s jahtom. Došli smo na pola puta, izrazio mi je osjećaje, izvadio prsten i pitao me želim li se udati. Rekao mi je da samo o tome sanja otkako smo se upoznali.

Kako provodite vrijeme? Živite li već zajedno? Tko kuha doma?

- Ja radim u maminu frizerskom salonu od 8 do 16, a kad dođem doma, malo se odmorimo. Odigramo ‘plejku’, ‘Fifu’. Odemo na piće u grad, nekad u kino, ali sve smo filmove već pogledali. Volimo otići i na kuglanje, pikado, bilijar... Znamo nekad otići i kod mojih na belu. Kristijan igra s mojim tatom koji ga je naučio belu, a ja s mamom. Svaki put nas dobiju jer mi je tata ‘doktor’ za tu igru. Izlasci? Ne baš, nismo takvi, a i najčešće imamo utakmice subotom i nedjeljom pa... Nekad doma kuha on, a nekad ja. Ovisi tko ima više vremena.

Kristijan je jedan od najboljih nogometaša HNL-a. Smiješi mu se transfer u inozemstvo. Hoćeš li ići s njim?

- Ni on, a ni ja o tome još ne razmišljamo. Kad dođe ponuda, kad klub pristane, onda o tome možemo razmišljati. Fokusiran je samo na Goricu, ali ako negdje ode - idem za njim.

Lovrić: Ovaj hat-trick posvetio bih svojoj zaručnici Moniki...
Lovrić: Ovaj hat-trick posvetio bih svojoj zaručnici Moniki...

Koliko se često viđate? Ti igraš u Osijeku, a on u Gorici.

- Treniram i živim u Zagrebu, a dan prije utakmice odem tamo sa suigračicom. Ako dođe neka bitnija tekma, poput Splita ili Dinama, onda budem tamo tjedan dana. Uglavnom smo stalno zajedno i dosta se viđamo.

Kristijan ima nekoliko tetovaža posvećenih tebi. Planiraš li ti napraviti neku za njega?

- On to voli i njemu se to sviđa, ali ja nisam fan i ne preferiram tetovaže. Ako nekoga voliš, pokazuješ mu to iz dana u dan. Iznenadim ga najdražim jelom. Ili, npr., kad sam igrala u Splitu, imala sam samo jedan dan slobodno, a to sam koristila kako bih putovala busom pet sati tamo i nazad da bi s njim bila samo dva sata. Ružno mi je vidjeti tetovaže na ženama i ne volim to, ali tko zna... Možda jednog dana neću tako razmišljati, ali za sada ne.

Oboje ste sjajni nogometaši, trenirate li nekad zajedno?

- Baš i ne jer ja radim od jutra, a kad dođem doma, odmah uzimam stvari i idem na svoj trening. To nam je previše nogometa pa radije odemo na druge sportove. Volimo zaigrati tenis, a nekad i košarku, teren nam je tu blizu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

08:59
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju