Obavijesti

Show

Komentari 4

Zaprosio reality zvijezdu preko naslovnice časopisa

Zaprosio reality zvijezdu preko naslovnice časopisa
4

Jeff Miranda je zaprosio Snooki, zvijezdu Jersey Shorea, nakon dva tjedna veze. Njegova bivša tvrdi da je opsesivan, a druga da je zlostavljač...

VIDEO

Jeff Miranda zaprosio je Snooki (22), zvijezdu reality showa 'Jersey Shore', nakon dva tjedna veze preko rujanske naslovnice časopisa 'Steppin' Out'. Jeff je u intervjuu progovorio o ljubavi prema Snooki, pravim imenom Nicole Polizzi.
- Želim da zauvijek budemo zajedno. Mogu zamisliti i da imamo djecu. Ako se vjenčamo bit ćemo najbolji roditelji - rekao je Jeff. Misli da će  biti sjajna majka jer je puna ljubavi i uvijek stavlja druge ispred sebe.
- Vjerujem da će biti šokirana zbog ove naslovnice i činjenice da je to pitam putem časopisa, no znam da će pristati - izjavio je Jeff. Svima onima koji misle da je sa Snooki zbog slave, Jeff je poručio da je voli zbog toga kakva je, a ne zato što je slavna.
- Želim biti s Nicole i učiniti je sretnom. Mogu je učiniti najsretnijom ženom - rekao je. No, u intervjuu za RadarOnline.com, njegova bivša djevojka Giana Gerardo je izjavila da je nju zaprosio 2006. godine, baš kao i Snooki, nakon samo dva tjedna veze.
- Nisam htjela biti s njim jer je bio previše opsesivan i sve je držao pod kontrolom. Uvijek je morao znati gdje sam, s kim sam i što sam odjenula - izjavila je Giana. Njegova bivša djevojka Rebeca tvrdi i da je Jeff u nju uperio pištolj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu