Obavijesti

Show

Komentari 50

Zaručila se Ana Bučević? Anina sestra: Ne mogu govoriti za nju, ali nikad nije bila ispunjenija...

Zaručila se Ana Bučević? Anina sestra: Ne mogu govoriti za nju, ali nikad nije bila ispunjenija...

Motivacijska govornica je još za posljednjeg Markovog posjeta Splitu prijateljima rekla da očekuje prošnju, a on je to prije nekoliko dana navodno i učinio

VIDEO

Splitsko društvo Ane Bučević potvrdilo je magazinu Gloria da su istinite priče o novom koraku u njezinoj vezi, o čemu se nagađa već neko vrijeme, otkako je s Markom Nikolićem krajem ožujka boravila u Splitu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Video vijesti 01:16

Srpski skladatelj na Instagramu se tad pohvalio fotografijama s jedne od splitskih plaža, uz koje je napisao stih Oliverove pjesme "Trag u beskraju”. Bučević je već za tog posjeta svojim najbližima natuknula kako očekuje da će je Marko uskoro zaručiti, što je on navodno i napravio prije nekoliko dana. Intimnu svečanost organizirao je, piše Gloria, u Beču.

Ana inače nerado priča o privatnom životu otkako joj se raspao brak sa Splićaninom Sašom Dvornikom, ocem njezinog sedmogodišnjeg Lukasa i bivšim poslovnim partnerom. 

Ana Bučević ne skida osmijeh s lica: S dečkom uživa u Beogradu
Ana Bučević ne skida osmijeh s lica: S dečkom uživa u Beogradu

- Istina je da Ana već neko vrijeme živi u Beču. A mogu potvrditi da nikada nije bila sretnija i ispunjenija - rekla je u veljači njezina sestra Nada Bučević, no o zaruke nije željela komentirati umjesto Ane.

Podsjetimo, Ana iza sebe ima dva braka, a i njezin zaručnik, koji u Beču živi dvadesetak godina, već je bio oženjen te je otac troje djece, kćerke Lene te sinova Luke i Petra. Troje tinejdžera poslije je rastave njihovih roditelja ostalo s majkom u Beogradu, no tatu i Anu često posjećuju u Beču. Anin sin Lukas živi s njima, a u Beču je krenuo u prvi razred. Zbog školskih obaveza, Anina je kćer ostala u Splitu s tetom Nadom. Čim maturira pridružit će se mami i bratu koje u Austriji redovito posjećuje, piše Gloria.

Zaručnici prijateljima još nisu otkrili kad planiraju vjenčanje.

Podsjetimo, Ana i Marko zajedno su već dvije godine. Njihova ljubav otkrivena je u srpnju 2019., a zajedno žive od prošle jeseni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin