Show

Komentari 29

Zaručila se Šukerova bivša: Na ruci joj blista ogroman kamen

Zaručila se Šukerova bivša:  Na ruci joj blista ogroman kamen

Misica je početkom godine prekinula s predsjednikom hrvatskog nogometnog saveza i sreću pronašla s nekadašnjim misterom. Sada ju je zaprosio, a Kristina ne skriva koliko s njime uživa

Bivša kraljica Hrvatske i miss bikinija Kristina Bralo (28) nedavno se pohvalila fotografijom na kojoj je bila u zagrljaju bivšeg Mistera turizma Mateja Cvitanovića (27), a sad je s gotovo 20 tisuća pratitelja podijelila da se zaručila. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Rekla sam 'da' - istaknula je. Na ruci joj je stajao prsten s velikim plavim kamenom. 

Do početka 2021. bila je u vezi s Davorom Šukerom (53), koji je 25 godina stariji od nje. Prekinuli su uoči njegova puta u Ameriku, a Kristini je navodno zasmetalo to što joj dragi putuje bez nje. 

Davor Suker, predsjednik HNS-a

Ovog ljeta objavljivala je slike s novim dečkom Matejom i potvrdili su da su zajedno. Upoznali su se u restoranu u Zagrebu 2013. jer su bili u istom društvu.

U kolovozu su im pratitelji pisali da su savršen par i upitali ih kad će svadba, na što je Kristina odgovorila da se to pitanja treba postaviti njezinom partneru.

On je tada odgovorio na komentar s nekoliko emotikona koji šute, ali ako je suditi prema fotografijama ipak je odabranicu svoga srca zaprosio ovih dana. 

POGLEDAJTE VIDEO VJENČANJA SNJEŽANE MEHUN: