Obavijesti

Show

Komentari 39

Zaručnica Ćalete-Cara hvali se novom frizurom: 'Super ti stoji'

Zaručnica Ćalete-Cara hvali se novom frizurom: 'Super ti stoji'
7

Adriana je na storyjima objavila nekoliko fotografija prije i nakon tretmana u frizerskom salonu gdje je svoju tamnu kosu odlučila obojiti u svjetliju nijansu. Kao i uvijek, našli su se i oni koji je hvale, ali i koji kritiziraju

VIDEO

Zaručnica našeg nogometaša Duje Ćalete-Cara (24), Adriana Đurđević (29), na Instagram profilu pohvalila se novom frizurom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:15

Objavila je nekoliko fotografija prije i nakon tretmana u frizerskom salonu gdje je svoju tamnu kosu odlučila obojiti u svjetliju nijansu. 

Odmah su, kao što to i inače biva, krenuli komentari, komplimenti i kritike na račun njezina izgleda. 

- Super ti stoji - napisala je jedna, a druga se s time nije složila pa je dodala: 

- Nisi trebala ništa mijenjati. 

Zaručili su se Adriana i Ćaleta-Car: 'Ljubav nikad ne prestaje'
Zaručili su se Adriana i Ćaleta-Car: 'Ljubav nikad ne prestaje'

Ovaj mladi par zaručio se prije mjesec dana u francuskom Marseilleu, a sretne vijesti podijelili su i sa svojim vjernim pratiteljima na društvenim mrežama. 

- Ljubav je velikodušna, dobrostiva je ljubav, ne zavidi, ljubav se ne hvasta, ne nadima se; nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo; ne raduje se nepravdi, a raduje se istini; sve pokriva, sve vjeruje, svemu se nada, sve podnosi. Ljubav nikada ne prestaje - napisala je Adriana. Lijepe želje nizale su se ispod objave. Par još uvijek nije objavio točan datum vjenčanja.

Pravnica i proslavljeni nogometaš svoju vezu su započeli prije četiri godine. Upoznali su se u Zagrebu, a Adriana je zbog Duje preselila iz Dubrovnika u Marseille gdje on trenutno igra nogomet za istoimeni klub. Mediji i javnost ih već neko vrijeme nazivaju jednim od najljepših domaćih parova.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin