Obavijesti

Show

Komentari 2

Zaruke slavio sa striptizetama i na cugu potrošio 40 tisuća kn

Zaruke slavio sa striptizetama i na cugu potrošio 40 tisuća kn
11

Glumac se u klubu zabavljao s djevojkama, a jednu od njih navodno je molio da se uda za njega umjesto Katharine. Pratt se zarukama za kćer Arnolda Schwarzeneggera pohvalio na društvenim mrežama

VIDEO

Američki glumac i zvijezda 'Osvetnika' Chris Pratt (39) nedavno je zaprosio Terminatorovu kćer, Katharine Schwarzenegger (29), a momačku zabavu imao je u striptiz baru.

Pokretanje videa...

00:58

Kako prenosi britanski The Sun, na litre viskija i šampanjca u londonskom klubu Soho potrošio je pet tisuća funti, odnosno više od 40 tisuća kuna. 

Glumac je do jutra partijao sa striptizetama, a jednu od njih navodno je zamolio da se uda za njega umjesto Katharine. Izvor je za britanske medije otkrio da je holivudski zavodnik iskoristio stanku između snimanja filma 'Lego 2' kako bi izašao u noćni provod sa svojim društvom. 

- U jednom trenutku, na plesnom podiju uočio je seksi plavušu, striptizetu, koja mu se odmah svidjela. Počeo je navijati, razgovarao je s njom, a u jednom trenutku čak se i našalio da će oženiti nju. Ni na piću nije štedio, vidjelo se da se jako dobro zabavlja - rekao je izvor za The Sun.

Podsjetimo, Pratt se zarukama za kćer Arnolda Schwarzeneggera (71) nedavno pohvalio na društvenim mrežama.

Instagram

- Draga Katherine, tako mi je drago što si mi rekla 'da'. Uzbuđen sam što ću te oženiti - napisao je glumac na Instagramu, a oduševljeni obožavatelji odmah su mu čestitali i poželjeli sve najbolje u budućem braku. Među njima je bila i Chrisova bivša supruga, Anna Faris (42) od koje se rastao sredinom 2017. godine.

- Tako mi je drago zbog vas dvoje, čestitam vam - komentirala je Anna njihove zaruke i time dokazala da je s bivšim suprugom ostala u dobrim odnosima i nakon rastave. Ona je bila prva kojoj je američki glumac poslao poruku da se zaručio. 

U svom podcastu 'Unqualified', Anna je otkrila kako joj se bivši suprug javio odmah nakon što je Katherine pristala udati se za njega. 

Passengers World Premiere - LA

- Poslao mi je poruku ujutro i napisao 'zaprosio sam Katherine sinoć'. Rekla sam mu da je to nevjerojatno - ispričala je Anna. Sa slušateljima je podijelila i to da se našalila s bivšim suprugom i podsjetila ga je da bi im i ona sama mogla održati ceremoniju jer je još uvijek zaređeni svećenik.

Anna i Chris bili su u braku od 2009. godine, a nakon razvoda i dalje su ostali dobri prijatelji. Imaju i sina Jacka (6), a glumica je vrlo sretna zbog bivšeg supruga jer je, kako kaže, ponovno pronašao ljubav. Iako se dugo šuškalo da je za krah njihovog braka kriva glumica Jennifer Lawrence (28), koja je u vrijeme rastave i glumila s Chrisom, na kraju se to ipak pokazalo netočnim.

DRAMA HANE I GORANA NAKON SHOWA: 'Tebi ne smeta što druga žena objavljuje gole fotke s Goranom?'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin