Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
15 komentara

Zašto Sascha Baron nije dobio ulogu? Bio je prekontroverzan

Publika nakon gledanja kino hita Bohemian Rhapsody hvali ulogu Ramija Maleka, no Freddieja Mercuryja u ranijim planovima nije uopće trebao glumiti on nego komičar i glumac Sacha Baron Cohen

Marco Provvisionato/Milestone Me
Foto: Marco Provvisionato/Milestone Me
15 komentara

"Da ima grob, došla bih mu, zapalila svijeću. I rekla bih mu: Sine, čekaj me. Živa ne mogu k tebi na nebo."

Pročitaj priče nestalih u Domovinskom ratu. 

U recentnom kino hitu Bohemian Rhapsody koji trenutno igra u kinima publika, čak i ona podijeljena oko filma, uglavnom pozitivne reakcije imala je na performans Ramija Maleka (37), dotada najpoznatijeg po ulozi u popularnoj američkoj TV seriji Mr. Robot.

Foto: Twitter/Screenshot

Fizička sličnost s nekadašnjim frontmenom Queena je zamjetna, gotovo kao da je Malek oduvijek bi predodređen za ovu ulogu. 
 

VELIKO ODUŠEVLJENJE Hrvatska je u velebnom stilu dočekala 'Bohemian Rhapsody'

Ipak, projekt je do prije samo nekoliko godina trebao izgledati poprilično drugačije, a u glavnoj ulozi studio je svojevremeno vidio komičara i glumca Sachu Barona Cohena (47), kojeg su proslavili satirični, fiktivni likovi Ali G (MC i sitni kriminalac), Borat (kazahstanski novinar), Brüno (modni stilist), a njegov posljednji uradak, TV serija Who Is America?, uspješno je ismijavao prvenstveno američki patriotizam kroz nerijetko vrlo osebujne likove. 

RECENZIJA FILMA Posljednje minute 'Bohemian Rhapsodyja' su nešto neviđeno

Upravo satira kao njegov zaštitni znak vjerojatno ga je i koštala uloge Freddieja Mercuryja u aktualnom filmu. Naime, prvi planovi o filmu datiraju još iz 2010. godine, a Baron Cohen u to je vrijeme bio gotovo siguran izbor. S vremenom, komičar se sve više razilazio u vizijama oko toga kako bi film trebao izgledati s ostalima, a na poseban otpor naišao je od strane članova benda kojima se nije dopala poprilično kontroverzna verzija filma u kojoj bi naglasak bio na Mercuryjevoj homoseksualnosti, a sve bi prštalo od golotinje.

Čini se da je sve skupa ipak bilo preriskantno produkciji pa je ulogu konačnici dobio Rami Malek, a film nije dobio ni približno ekstravagantnu verziju kakva bi zasigurno bila s britanskim šaljivdžijom. 

Tema: FILM

Message